• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Potvrzuju, Pekk fňukal téměř pořád ...... :D
    PEKK
    PEKK --- ---
    SYPFX: dík, polopruhledný auto jsem viděl předevčírem na Eurosportu,tak jsem to zkusil, takže to není úplně původní nápad, ale baví mě to...s tou premierou uděláš co chceš a to ji využívám tak z 5%...

Do lyží asi půjdu, zkusím to teď někdy na starejch práskačkách, jaký to je...naštěstí boty mám nový, ale i tak to bude počítám tak za 15:/
    Ale ty dlouhý norský přejezdy budou asi o dost příjemnější na lyžích, loni jsem tam občas hodně plakal...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Taky to cejtim v kostech, v Norsku furt sype jak kráva, co tejden, to půl metru prachu v průměru :)

Letos bych to rád pojal trochu expedičnějc. Beru i pásy pro všechny případy a externí nabíječku na mobil, resp. navigaci :))))
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PEKK: SUPERO grande. Dobre. Pekny ty animace po mape v polopruhlednym autem. Chvili jsem nechapal o co jde a musel jsem si to dat 2x dobrej napad.

PEKK pujdes v SNK do lyzi??
    Musim rict ze po tom co jsem posledni doubou zazil tak me ty lyze take moc lakaji. Libi se me to na freeride i na freestylek A na SNK to nabizi hrozne moc vyhod. Ale je to palba drahy to vsechno zatahnout z SNB na SKI/.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: letos cejtim ze bude NORSKO total big. O co je slabsi zima v cechach o to vetsi bude v Norsku.
    Po tech 4 sezonach co mate odjezdeny to uz zaslouzi poradnej drsnackej prejezd.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Hele parto, máme jedno volný místo na Norwaytrip (klasika Hardangervidda, bydlení u závory u Bjorna). Jedná se o tejden 8.3-16.3. Letadlem tam, autem zpět. Cajky jedou tejden předem s náma tam.

Předpokládaná cena vč. letenky 13.000,- (v ceně je ubytko, jídlo - vaříme si sami, nakupujem v čr, nějaký pivka, cesta, prostě všechno). Případně kdybyste o někom věděli, tak prosím o předání infa.

motivační video hír:

Hardangervidda 2013
    http://www.youtube.com/watch?v=AanF2EL7s_U

SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    PEKK: taky zdravime. inu neni malych roli... :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    Tak vánoční Kapverdy jsou venku, tímto zdravím ty kdo tam teď jsou...
    Kapverdy 2013 Sal Kite
    http://www.youtube.com/watch?v=UyB1fOetERI
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER: Jojo, za letňanama kus po dálnici .. Je to docela vysoko a otevřený na víceméně všechny strany ..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: No to je spot na severu prahy, Zdiby, Klecany, prostě Ahold :) Mrkni do WindGuru, tam je ten spot definovanej ..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    to bude nekde vedle skladu Aholdu nebo ty letnany nebo neco takovyho. :]
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: A to je kde? Nebo o co jde?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: ano, Ahold :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    T_MAX: Ahold?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SOTEKCZ: ahold by mozna mohl fungovat :) taky to zvazuju..
    SISCO
    SISCO --- ---
    Podle aladina bude ve stredu brzo rano vitr spis na sever od prahy... ale pak behem dne uz vsude, dokonce odpo by mohlo bejt i trochu hezky..
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dulezity bude aby tam byla kvalitne posekana trava!!
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nevíte jak to vypada na Mandave? Premyslim o stredecnim provetrani za usvitu pred praci. Nevim jestli jet na divci hrady, smetak nebo treba na Mandavu..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEKK: Armada JJ 195 :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SISCO: ja tam chci jet ve stredu odpo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam