SISCO: nevim jak v tech kempech ale surfy sem tu pujcovat nevidel. Takze material radeji svuj nebo predem dohodnuty. Jsem tu svym Ducatem 96'. Byl schnilej, tak sem ho tu nechal za 150Eur vyvarit a caknout. Zadna slava, ale za tu cenu by se na to v CR nikdo ani nepodival :-)
Ano, pracuju po netu par dni v tydnu. Sef mi snizil pocet pracovnich dnu a tak sem ho zrejme presvedcil tvrzenim, ze pokud se budu muset vratit do CR najdu si jinou praci na Fulltime :-) (a slibil jsem, ze privezu flasky vina ze spana a FR). Vlastne jsem mu mozna nerekl ze se presouvam zpet do maroka, ale to neni pro mou praci dulezite - naopak, je tu lepsi/levnejsi net nez na jihu spanelska.
3G ve mestech v maroku OK, na sahare 2G site jen vyjimecne ve velkym meste 3G (alespon meditel a INWI, maroc telecom sem tam nemel), nevim jak ve vnitrozemi. Mi to pripadne stejne nebo lepsi jak u nas. Rychlost tady v Dakhle je rano ok (100-800kBps bez problemu - normalni 3G), vecer horsi jak se vseci pripojej asik. Cena 100-130dh (*2.6 czk) za 400-500mb/den fup podle operatora. Maroc telecom ma lepsi pokryti, ale trochu slabsi rychlost pac ho ma hodne lidi (zatim testuju a zrovna pres to frcim na lagune a namerim tak 100-200kBps). Meditel v Dakhle funguje na vlnovym spotu a u mesta (ne na lagune), ale zase kdyz jede tak svisti tech 500-800kBps - pred tydnem sem sosal 5GB torrent :-). INWI jednim slovem v Dakhle nahovno 1GB na mesic za 120dh, vetsinou Edge ale za to 1000min volani po maroku a 1000 sms :-). (zkousel sem vsechny tri operatory osobne).