• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    SOTEKCZ: ja byl v thajsku asi 3x (bez kajta) vzdycky v prosinci a 2x vubec nic a treti rok to busilo 14 dni v kuse - mam za to, ze dost zalezi na destinaci - zkusil bych si neco zjistit o Ko Panganu.
    Je takova novodoba ibiza, takze velky party kazdej den, levny ubytko..
    A co si vzpominam tak tam poradali i kajtovy zavody a meli tam par skol, takze to snad neco svedci
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHQ: Vietnam
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Dik. Bohuzel zabery sladit nejak neslo, nenapadlo me jak.( resp. Chtel jsem udelat kamose jak skoci z utesu sipku do paprik na trhu. Ale nehodilo se mi to do muziky) Party nebyla zadna. Resp. 1x v kempu. Nic vyjimecnyho a 1x ve meste s vodni dymkou a v baru. Nicextra. Zazemi nefungovalo tak super jako na lefkade. Ten ayvalik je paradni. Dovedu si predstavit tam stravit celou dovolenou, ale vetrny podminky nejsou 100%.

Pristi rok asi v zari sardinie. Nebo mate nekdo jinej typ? Lefkada me nelaka od ty doby co se zmenili pomery a vyfakli Rubiho.
    PEKK
    PEKK --- ---
    RADAK: Tradičně pohodový video, žádnej dabsteb, sladěná hudba s dějem, výborný závěrečný titulky...Trochu teda postrádám tvoje klasický vychytávky ala Lefkáda (víc záběrů v jednom obraze, prdelky, večerní párty, ap.) Ayvalik je krutoflat, to je fakt laboratoř jako stvořená pro nový triky!!
    Mimochodem je vidět značnej kitovej progres od Lefkády:)
    SHQ
    SHQ --- ---
    LOJZAK: hm, toho jsem se presne bal. v tom vietnamu to nebude o moc lepsi kua. je tam posledni dobou mrte levnych letenek..
    SOTEKCZ: tam znamena co?
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SHQ: ja byl Thajsko jih , unor-brezen a zadnej vohen.V podstate porad u more a na 12draky fouklo za mesic tak jednou.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nemáte někdo prosím na půjčení sněžnice? (na tento víkend pá-po)

SHQ: Zkus na FB - Radek Prejda (byl tam na 3tydny nekdy na jare)..
    SHQ
    SHQ --- ---
    nemate nahodou nekdo reference na vietnam / thajsko unor-duben - co jsem letmo studoval, tak jih thajska mi prijde leda na velky draky a predpoved, vych vietnam o neco lepsi, ale taky zadna hitparada.. :/
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: dik. Kdyz jsem to strihal, tak jsem premejslel, jestli to muze vyvolat nejakou emoci. ale nenapadlo by me, ze to muze vyvolat emoci, chytat se baru na jedny strane :-)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: supr video. Po shlednuti mam ukrutnou touhu chytit bar obouruc na jedne strane, odhaknout se a cekat v jaky poloze pristanu :-) (kdyz sem to zkousel poprve a zatim naposledy, tak sem po bravurne zvladnutem zabkovani po brise i zadech musel slapat cca 30metru zpet proti vetru pro prkno).
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: diky diky
    ADIK: diky diky
    LOJZAK: aby sme tam nejezdili autem a radsi tam litali s Eximem :-)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    RADAK: uz nekdo zjistil proc ty blbci tam maj tak drahou naftu ?
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: nádherný video! za takovej střih by se nestyděli leckde v tv, klobouk dolu
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: super. tvoje videa miluju - paradni muzika strih kamera. Hodne dobrech napadu. Bezva inspirace. Cool
    RADAK
    RADAK --- ---
    tralala tralala, konecne jsem do doplacal. po pul roce. sebrat moral na probirani gigabajtu materialu je hrozny.

mala omacka: 5500km celkem. 2000km na Gokceadu, tam prd a predpoved prd. takze rozhodnuti dalsich 500km do Gokovy. po ceste sme nasli spot Ayvalik. v Gokove jede termika, takze dobry, ale zacina odpoledne a funguje 4 hodiny. takze zadna vyhra. sledovali jsme predpoved a zpatky sme se zastavili na 2 dny v Ayvaliku, kde jela fronta a 2 dny v kuse busilo 12-15m/s.
    Kite trip Turkey: Gokceada, Gokova, Ayvalik
    http://vimeo.com/114581951
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Pár fotek z nedělního božáku, dopoledne hovlování Klínovce a odpoledne první polítání na sněhu. Je tam cca 5-15cm zmrzlýho sněhu, jezdil jsem normální prkno a bez jedinýho šrámu.. Vítr cca. 3-8m/s ;) Snad něco dopadne, je to ideální podklad na půl metru prašanu..
    Jinak ten vlek je přesně dle fotky of Petra. Dá se objet, ale je to celkem adrenalin, cesta dozádu byla v pohodě, ale zpátky jsem málem pověsil draka na motor vleku, je tam cca 10m mezera vlek-les a do ty se musíte trefit s drakem nad stromama.. ;)

http://app.endomondo.com/workouts/445492230/6324725

T_MAX
    T_MAX --- ---
    Něco trochu zimního.. Jedem na dva termíny do Norska na Hardu a máme volný místa, tak kdyby měl někdo zájem se připojit k partičce, pište..

Jsou to první dva týdny v únoru a pak poslední dva týdny v březnu.. Vychází to na cca 12k vč. jídla a podobnejch blbostí na tejden, plus dopravu do Norska.. Tu ještě budem nějak řešit hromadně..

Dejte vědět, kdybyste se chtěl někdo pořádně vyvětrat
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    prave, windguru rika malo a docetl sem se, ze to je na patnactky. komoru do vln ale nevezmu.
    RADAK
    RADAK --- ---
    RADAK: ale kdyz kouknu na statistiku, tak to nevypada moc dobre :-(
    RADAK
    RADAK --- ---
    MARASAN: byl jsem v listopadu v dominikane = nejhorsi obdobi roku a presne tak to dopadlo. moc chlastu a malo vetru. ale prosinec a leden uz byva lepsi, tvdili lokalove. takze podle me v cabarete jezditelny. a 12tka by mela stacit.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    borci, byli jste nekdo v tomhle obdobi (prosinec-leden) jezdit v Karibiku? Dominikanska rep., Portoriko? Jedu a nejsem si jistej, zda-li ma smysl brat kajt. Mam max dvanactku a zda se mi jednoduse, ze tam proste malo fouka - do sesti metru :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam