• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: super, sněhu minimum, ale snad na dnešek něco připadlo. víkend to jistí..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    nase vcerejsi Moldavie
    2014 12 28 prvni SNK sezony
    https://www.youtube.com/watch?v=UCaZ_sCs_Oo&feature=youtu.be

a dal jsem nejaky text na snowkiting.cz
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    a je to tady uz chumeli i v Praze a na horach predpoved jeste pridali.
    pokud to neroztaje tak by behem tohoto tydne mel byt pripraven luxusni big day
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Doufam ze jo! Karu mam ready, chut taky.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Bigday alert .. v následujících 3 dnech na horách 25 cm nového sněhu. . A napadne u v nížinách. . Ze bychom se před Silvestrem svezli?
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    SOTEKCZ: ja byl v thajsku asi 3x (bez kajta) vzdycky v prosinci a 2x vubec nic a treti rok to busilo 14 dni v kuse - mam za to, ze dost zalezi na destinaci - zkusil bych si neco zjistit o Ko Panganu.
    Je takova novodoba ibiza, takze velky party kazdej den, levny ubytko..
    A co si vzpominam tak tam poradali i kajtovy zavody a meli tam par skol, takze to snad neco svedci
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHQ: Vietnam
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Dik. Bohuzel zabery sladit nejak neslo, nenapadlo me jak.( resp. Chtel jsem udelat kamose jak skoci z utesu sipku do paprik na trhu. Ale nehodilo se mi to do muziky) Party nebyla zadna. Resp. 1x v kempu. Nic vyjimecnyho a 1x ve meste s vodni dymkou a v baru. Nicextra. Zazemi nefungovalo tak super jako na lefkade. Ten ayvalik je paradni. Dovedu si predstavit tam stravit celou dovolenou, ale vetrny podminky nejsou 100%.

Pristi rok asi v zari sardinie. Nebo mate nekdo jinej typ? Lefkada me nelaka od ty doby co se zmenili pomery a vyfakli Rubiho.
    PEKK
    PEKK --- ---
    RADAK: Tradičně pohodový video, žádnej dabsteb, sladěná hudba s dějem, výborný závěrečný titulky...Trochu teda postrádám tvoje klasický vychytávky ala Lefkáda (víc záběrů v jednom obraze, prdelky, večerní párty, ap.) Ayvalik je krutoflat, to je fakt laboratoř jako stvořená pro nový triky!!
    Mimochodem je vidět značnej kitovej progres od Lefkády:)
    SHQ
    SHQ --- ---
    LOJZAK: hm, toho jsem se presne bal. v tom vietnamu to nebude o moc lepsi kua. je tam posledni dobou mrte levnych letenek..
    SOTEKCZ: tam znamena co?
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    SHQ: ja byl Thajsko jih , unor-brezen a zadnej vohen.V podstate porad u more a na 12draky fouklo za mesic tak jednou.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nemáte někdo prosím na půjčení sněžnice? (na tento víkend pá-po)

SHQ: Zkus na FB - Radek Prejda (byl tam na 3tydny nekdy na jare)..
    SHQ
    SHQ --- ---
    nemate nahodou nekdo reference na vietnam / thajsko unor-duben - co jsem letmo studoval, tak jih thajska mi prijde leda na velky draky a predpoved, vych vietnam o neco lepsi, ale taky zadna hitparada.. :/
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: dik. Kdyz jsem to strihal, tak jsem premejslel, jestli to muze vyvolat nejakou emoci. ale nenapadlo by me, ze to muze vyvolat emoci, chytat se baru na jedny strane :-)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: supr video. Po shlednuti mam ukrutnou touhu chytit bar obouruc na jedne strane, odhaknout se a cekat v jaky poloze pristanu :-) (kdyz sem to zkousel poprve a zatim naposledy, tak sem po bravurne zvladnutem zabkovani po brise i zadech musel slapat cca 30metru zpet proti vetru pro prkno).
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: diky diky
    ADIK: diky diky
    LOJZAK: aby sme tam nejezdili autem a radsi tam litali s Eximem :-)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    RADAK: uz nekdo zjistil proc ty blbci tam maj tak drahou naftu ?
    ADIK
    ADIK --- ---
    RADAK: nádherný video! za takovej střih by se nestyděli leckde v tv, klobouk dolu
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RADAK: super. tvoje videa miluju - paradni muzika strih kamera. Hodne dobrech napadu. Bezva inspirace. Cool
    RADAK
    RADAK --- ---
    tralala tralala, konecne jsem do doplacal. po pul roce. sebrat moral na probirani gigabajtu materialu je hrozny.

mala omacka: 5500km celkem. 2000km na Gokceadu, tam prd a predpoved prd. takze rozhodnuti dalsich 500km do Gokovy. po ceste sme nasli spot Ayvalik. v Gokove jede termika, takze dobry, ale zacina odpoledne a funguje 4 hodiny. takze zadna vyhra. sledovali jsme predpoved a zpatky sme se zastavili na 2 dny v Ayvaliku, kde jela fronta a 2 dny v kuse busilo 12-15m/s.
    Kite trip Turkey: Gokceada, Gokova, Ayvalik
    http://vimeo.com/114581951
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam