• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    neco se rysuje na Labut. zitra bych klidne kolem obeda vyrazil. nepridate se nekdo?

JORDI
    JORDI --- ---
    RODWY: Neprijedes? od pulky tejdne to vypada luxusne :)
    RODWY
    RODWY --- ---
    JORDI: SV-Gahlkow
    SHQ
    SHQ --- ---
    Rosengarten- ale kemp je tam az v prilehle vesnici..na samotny spot jedes po polnacce - stany tam jsou problem, ale v autech se tam prespat da (ikdyz se to asi taky nesmi) tak to tolerujou

https://goo.gl/maps/IzcsB
    JORDI
    JORDI --- ---
    Poradite mi nekdo na jakejch spotech se jezdi na Rujane na V-SV-S směry? S obytkou klidne do kempu :)
    Dikes
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nemel byste nekdo prazskej prosim na vikend na pujceni vrata? Neco 150+? Potreboval bych neco pro tatika, aby vyzkousel jestli mu to pujde s vetsim boardem nez zainvestuje.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHEFIK: dik za info. koukam na to. takze Rozkos u me pada
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    RADAK: rozkos je v seznamu nebezpecnyho koupani. asi sinice
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: tvl. o rujane mi nemluv. vcera jsem se chystal vyrazit do nedele nebo pondeli. ale predpoved na prd.

P0L0US: a je to tam zpatky. tak jsem zvedavej jak to dopadne.

BROMDEN
    BROMDEN --- ---
    gfs mlýny vypadá momentálně cajk - ale středeční přepověď ... 10% spolehlivost?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Nj my chteli na Rujanu na 4dny, ale je tam uz uplny hovno.. Traunsee je uz na vikend taky na prd a vypadalo moc pekne, na tu Rozkos jsem koukal, ale uvidime co se z toho vyvine, protoze 6m/s na WG znamena cca 3-5m/s v realu.. :/
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: presne, se to zmeni 4x jeste. Doba je nejista :-D
    RADAK
    RADAK --- ---
    SOTEKCZ: Tvl uplne me to nasralo. Tesil ksem se na nedeli. Jeste neco malo slibuje rozkos. Ale to bude na 19 a to jen kdyz dobre. Uvidime. Pockame si.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    RADAK: Ať "žije" léto... S víkendem to vypadá nakonec dost mizerně uplně všude :(

Jinak díky moc za diskuzi ohledně dobíjení notebooku solár vs. baterie!
    RADAK
    RADAK --- ---
    P0L0US: Tvl ani mi nemluv. Vcera 10ms a dneska nula. Sem nasranej :-)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    RADAK: asi jsem slepej, kdy ze se to tam rysuje ?
    RADAK
    RADAK --- ---
    zpatky k topicu: rysuje se nadherna predpoved na Nojsik. jestli to vydrzi, tak tam bude sice natriskano, ale super Big Day. 30st a 10m/s.
    vypada to ze mi to na 90% klapne. misto zatim v kare mam.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: mozna se ohledne te eco-friendliness blyska na lepsi casy: http://www.wired.com/2015/08/clear-solar-panels-double-highway-sound-barriers/
    ale tohle je pro nas zajimavejsi myslim;)
    Šijí padáky, teď si u Těšína postaví vlastní textilku. Šéfku vývoje přetáhli od Versaceho
    http://ihned.cz/...adaky-ted-si-u-tesina-postavi-vlastni-textilku-sefku-vyvoje-pretahli-od-versaceho
    ADIK
    ADIK --- ---
    nemáte někdo doma přebytečnou 12m foukačku(min 2011) nebo prkno kolem 138-140cm? chci pořídit výbavu na vodu..
    RADAK
    RADAK --- ---
    ADIK: naprostej souhlas. resim pripad jedny dovoleny a vyznamu investice. z dlouhodobyho hlediska to ma vyznam. U me zas tolik ne, pac i na lefkade, i na Sicilii , v Turecku, Maroku a vsude jsem karou popojizdel, takze jednou cestou na spot a zpet jsem dobil to co by dal solar kdybych stal na slunci. spotreba neni 0,5l/hod, ale 2l/hod.

PEKK: jj neresim nabijecku na 70A, predpokladal jsem nabijeni trakcni baterie, ze ktery to sosas cim se ti zlibi.

Pointa je podle me at se tu nehadame, solar ano, rozhodne z dlouhodobyho hlediska a jen pro nekoho. pokud jedes na mesic na dovolenou kempovat nekam autem, tak je ta investice na hrane, spis se nevyplati. pokud to vyuzijes i nasledujici leta nebo vikend (lednice, bufik, notas, telka a pod.) tak to ma smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam