• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    malej report z Hood river

Predevsim se teda jezdi na Columbia river v mestecku Hood river, kde se vleva reka Hood river.
    Ta pred x lety se trochu poblaznila a prinesla do Columbia river hodne hodne pisku.. No mistnaci zacali plakat ze tam neprojedou lode a ze je to konec. No jenze ejhle s prichodem Kitingu, se z tragedie stalo posviceni .
    Prirodne vytvorena jetty. Ktera je pas pisku kde je mozne startovat ci parkovat kite, vytvari beach uprostred reky. Vitr fouka bud on shore, takze zacatecnici kteri diky 50mx100m melkym pasu muzou zkouset a ucit se a prkno jim vzdycky skonci na plazi a pokud neumeji na stoupat tak tam skonci i oni.

Nebo na na duhe strane jetty kde je voda klidna a bez vln, trochu studenejsi pze se tam vleva Hood river... je tam po pas vody podstatne dal, ale samozrejmne tam je ten off shore vitr takze clovek muze skonci hodne daleko. Plus je tam park s par skokama a railama.

Hlavni "laguna" z kamenu startujou windsurfy z pisku na pravo kity :)

Druha strana Jetty, studena ale klidna a melka voda...

Odpoledne vitr zeslabl tak jsem vytahl 12ku a slo to. Na prvni den kiteboardu.. jsem rad ze jsem se projel :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    kdybych naplnil auto, 2-3 kone, tak bych celkem vyrazil v patek v 6 rano smer sever. najde se nekdo kdo by se eventuelne pridal?

BONGO
    BONGO --- ---
    SOTEKCZ: jel bych nach Rugen na vikend, ale nestiham driv, nez zitra odpo z Prahy..vy jste uz vyjeli? nebo nekdo jiny na car-share? poberu dva lidi pohodlne
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    At uz je vikend !

'Chapter One' - The Kiteboard Legacy Begins (Official 4K Trailer)
    https://www.youtube.com/watch?v=w8_3qvkZRlM&app=desktop
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Chysta se nekdo na sever? Nejspis odjizdime dnes vecer a budem mit misto..
    SHQ
    SHQ --- ---
    MIXXX: stav se
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Nasla by se tu nejaka dobra duse, ktera by mi za nejakou rozumnou odmenu pujcila kitebag od 6-16.10? Dekuju.
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    RADAK: Díkes. Jsem línej fotograf:) Možná přidám další info. Případně se ptejte.
    RADAK
    RADAK --- ---
    HANYSEK23: super. Sardinii mam na seznamu. Na zari, ale letos jsem to nestihl. Snad za rok. Report dobry, nevadil by mi ani delsi a vic fotek. Ale i tak diky.
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Kdyby se někdo chystal na Sardínii, tak na http://hanysek.skvorec.eu/kitovani-na-sardinii/ jsem dal malé info. Chtěl jsem to sepsat po návratu, ale nějak jsem se nebyl schopen k tomu dostat:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    SKAUTIK: syve, ten popisek vypadá, jako že to je hood river :-D sem si říkal, že to tam je nějaký povědomý :-)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    JAKKILLER: uz mam skoro zabaleno podam pak report az se vratim, je to 6hod coz je vcelku ok na long weekend!

jinak jsem poridil starsi Ride 12m a Bolt 9m tak uvidime zatim by to melo stacit...

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    No progression je dobry, z moji zkusenosti, Cim vic ruznych videi sjedes, tim lip. Nekde reknou treba o trosku vic nebo min a pomuze si to srovnat. Kazdopadne nejlepsi s kamosem co to umi. Podivat se na hood river je muj sen.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    RADAK: ja taky ne asi :) ale nakonec dobry Kamos si to vyresil v praci, takze to bude ok. Se tesim jak na prvni sex !
    RADAK
    RADAK --- ---
    SKAUTIK: psal jsem at si to stahnes. proc by sis kupoval DVD ?!? tvl. DVD nemam ani na cem prehrat.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    RADAK: mne se libi tohle JAKKILLER: ja spoustu veci jsem schopnej odkoukat. Ale DVD v roce 2016 ale no tak :D To nez by mi to prislo tak mne to parkrat potahne po plazi si myslim :D
    RADAK
    RADAK --- ---
    SKAUTIK: nekde si stahni (kup) tohle, sedni si k TVce, nacni pivko a za chvili ses profik.
    Progression Kiteboarding Beginner DVD 2nd Edition | Progression Sports : Make the Most of Your Next Session
    https://www.progression.me/...rding-products/dvds/progression-kiteboarding-beginner-dvd-2nd-edition/
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    JAKKILLER: oh dikyparada! , to byl prave plan bohuzel kamos odpadl a ja se proste nechci te myslenky zbavovat :)
    Kurzy bych asi normalne zaplatil, ale pro mne to budou vyhozeny penize ja se jenom potrebuju seznamit s nafukovackou a tim wake prknem :)

Spot pro zacatecniky mam - Hood river, zkusenosti s komorou jako jo... jen jsem nikdy nestal na ty vode :D

nejaky motivacni video... do squamishe si jako poprvy netroufam :D

https://www.facebook.com/brandon.scheid.1/posts/10100793778240928
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SKAUTIK: ja bych ti doporucil (Pokud nechces platit kurz, kterej ti vse usnadni a je to bezpecnejsi) podivat se na nejaky video. Napr tenhle playlist KITESURF LESSONS: http://www.youtube.com/playlist?list=PL41dAinz_9ZeaG5FJ_XU8vyBAE_HL_Cgl

Nevim kolik si mel zkusenosti s komorakem. Co se tyka prkna, tak muze pomoci wakeboarding, ale co se tyka hraneni s prknem pri kitovani tak pocit je trosku jinej. Musis tlacit prknem vodu mnohem vic. V prvni rade bys, ale mel mit zakladni povedomi o bezpecnych podminkach, jako co to je on shore, off shore, side shore a kde je spot, ktery se hodi pro zacatecnika (je tam melko a bez vln) plus jakou velikost kita pouzit podle sily vetru a velikosti prkna, které mas k dispozici. Budes to zkousel s nekym, kdo tohle vi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam