• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SANSCULLOT: dik za info, napis az zas priste pojedes.

GOZER1: snad trosku foukne, zatim to moc nevypada.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    GOZER1: ja litam na vode zasadne jen foukacky. uz kvuli pocitu, kdybych zustal nekde na mori, ze mam nakej vor sebou, nez se nekdo pro me zastavi :)

ozony neznam, ale lital sem s fl speedem 3 na vode a bez problemu. i zvedani z vody s mebsima vlnama. na land a snow v cr doporucuju jedine uzavrenou komoru (nebo foukacku kdyz ti na nich nebude zalezet). na poryvy to bude dycky lepsi nez otevrena komora. mam fl psycho 4 uz asi 10 let jak land, tak snow a nemenil bych. mozna za toho speeda, kterej pokryje jeste vic low wind :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    HAUSNUMERO: moc oblacnosti a vitr serozjel jen na cca 30minut. s kamosem draci 10 a 12. Celkove je to o dost vetsi nez pamatuju z minula. Takze kdyz pojede silnej vitr a nebudou mraky bude to asi ok. dam tomu jeste jednu sanci...nekdy :))
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SANSCULLOT: mam to skoro za kominem. Skoda ze jsem se nemohl prijit kouknout. Jak sis
    zajezdil a najakej smer si tam byl?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Hyperlink patří z posledních kitu k těm povedeným a spíš převládají pozitiva. Jezdil jsem loni v zimě a půjčoval to všem kamarádům a všichni byli nadšení.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    GOZER1: záleží jak kde jezdíš.
    Já mám raději otevřenou komoru snow a nafukovacku na vodu . Konzervativní přístup.
    Ale zavřená komora je efektivněji že jezdí oboje a má lepší vlastnosti než otevřená komora.
    Rozhodně hyperlink táhne v lowindu lépe než frenzy blizzard nebo peak a lep3 skace a létá. Má i větší rozsah větru na obě strany.
    Ale já na zimu mám rád release harmoniku.

Na ježdění dlouhý rovný plane rozhodně hyperlink nebo něco na ten způsob r1, chrono, sonic...
    Což je na české plane skoro 90% pokryti.

Ja jezdím frenzy ultralight a letos uvažuji a single skin. Ale to spíš že mě hodně baví třeba 4h Skialp a 4h kite takže 4h táhne na zádech balvan a ro rozhodně nemůže bejt nafukovacka s pumpu.

Ale jezdí všechno stejně dobře ty rozdíly se projeví v extremnich situacich a podminkach.

ADIK
    ADIK --- ---
    GOZER1: kámoš si hyperlinka na sněhu hrozně chválí (stabilita/výkon), ale v létě ho zkoušel na vodě a nadšenej z toho nebyl. :)
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Jaký máte názor na hybridní kity (např. ozone hyperlink)?
    Má to smysl pořizovat nebo je na vodu lepší nafukovačka a na sníh normální otevřená komora?
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    zejtra se pojedu podivat do kostomlatek, nejak prez poledne na hodku dve pojezd. misto v aute mam. z prahy 20minut.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    tak kam zitra kucka?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: hezky pekne. Rozkos jela tak na 12. ja jezdil 19, pac jsem sel do vody brzo a na 12 to bylo jeste malo. tak Darko fest lepsi teda s vetrem.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: hlavne zes psal na fb, ze rozkos nahovno..to si zapamatuju
    SHQ
    SHQ --- ---
    prvni session se silnejsim vetrem..celkem napicu a byla mi kosa. druha odpoledni o poznani lepsi. vitr se vic ustalil a s osmou jsem byl hodne spokojeny. na ceske pomery v rijnu pecka. mrzi me, ze jsem to zabalil uz pred patou..prislo to tam pak jeste jednou a lidi vypadali spokojene. rozkos jsem na tenhle smer nikdy nejezdil

RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: jak darko? na Rozkosi to makalo dobre.

LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    Trip Tarifa 2018: odjizdim za par tydnu na cca mesicni trip smer spanelsko portugalsko . Cil cesty Tarifa . Primarne kajt surfovej vylet . Nejspis budu sam v obytnym mercedesu . Nechysta se taky nekdo timhle smerem ? Nechtel by se nekdo eventuelne pridat ? Jak autem tak do auta . Uspora nafty by bala ve dvou znat :)
    SHQ
    SHQ --- ---
    ctvrtek nejspis darko..jestli se chcete nekdo pridat
    RADAK
    RADAK --- ---
    nekdo zitra tzn. ctvrtek odpoledne s nama na Croce a pak prejezd na Liznjan a v nedeli zpet? z Prahy, jedem pres Tabor a Budejky.
    SHQ
    SHQ --- ---
    RADAK: jo, to mas recht. oni tam maji vsichni komory a hydrofoily..

btw nevite kdy bude ofico pristupny medard?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: jo, ale na HF a komoru. kolikrat jsem si tam uz odsedel odpoledne a byl jsem rad ze se v 5 vecer rozfouklo aspon na 19tku. a nechra celou dobu jeli. milada je krasna, blizko, cista, ale totalne na picu s vetrem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam