• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    VIRUS31: já tomu hovno rozumi, ale nebude ta 8ka malá?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    VIRUS31: z vlastni zkusenosti radim accessa neber. prestane te brzo bavit. Je to drak na uceni, je linej a nevohrabanej.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ADIK: dik. A jo, po tech koukam - flysurfer peak nebo ozone access, prip frenzy. Co se nemuzu dopatrat je, ktera velikost mi bude vyhovovat. Dva draky kupovat ted nechci. S vybavou mam tak 88-90 kg (bez snowboardu). Primarne na jezdeni v CR. U nas na kopci fouka 10 - 20 kt, v narazech obvykle o 10-15 vic. Tak si rikam, jestli Peak 8ka neni moc. Podle vyrobce ma windrange 3-20 kt (uvedeno pro jezdce co ma 75kg). Kdezto 5ka ma trochu vetsi range 3-26.
    ADIK
    ADIK --- ---
    VIRUS31: jo a pak se vyvaruj drakum z kite skol/pujcoven
    ADIK
    ADIK --- ---
    VIRUS31: koukni na švy u vyvazu galerie, aby nekde nacaty. pak celkove zkontrolovat vrchlik, jestli tam jsou nejaky opravy a prip. jak jsou udelany. material vtchliku ti hodne rekne jak moc je drak litany. mel by sustit a nemel by vypadat jak kdyz ho vytahnes krave z huby. ohmatanej bar taky vypovida o vylitanosti draka. osoupany lajny zase o tom, ze s drakem nekdo hodne loopoval.
    doporucuju koupit zanovni kite jety treba jen jednu sezonu (tim ale nemyslim jednu sezonu v norsku = nekolika sezonam beznych cechu). obcas se da vychytat prakticky nejetej kite (lonskej model) za super cenu.
    no a osobne bych komoru nekoupil jinou nez ozone nebo flysurfer.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Prosim o tipy na co dat bacha u koupe letaneho komoroveho draka? Chci koupit neco na snih.
    ADIK
    ADIK --- ---
    P0L0US: to zní lákavě, nemít v plánu jiný trip, tak bych jel :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    P0L0US: tvl. zkusim prodat deti a du balit :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Hola,

nemel by nekdo zajem o kajtovaci vylet do Recka na katamaran trosku poskadlit Meltemi vetry ?

Odjizdi se tuto sobotu (10.10.2020) z Athen smer ostrovy Paros, Naxos - dle predpovedi a dohody. Mozne zakotveni u nejake plaze, zatoky nebo dlouhe preplavby mezi ostrovy s doprovodem katamaranu, downwind... K dispozici je gumak s pevnym dnem s 15konovym motorem (2-3 lidi utahne do skluzu).

Katamaran cca 14,6m dlouhy se zkusenym pohodovym, ceskym kapitanem (majitelem lodi). Velmi rychla dobre vybavena a zajimave technicky resena lod. K dispozici 11 posteli v podpalubi + nejakt ten gaucik, 4 koupelny. Komfortne vybavena kuchyn - lednice, mrazaky, mycka, trouba, elektricky gril, pracka na pradlo. V dobe plavby si clovek muze vitr osahat i jinak bez pres kitebar a pricichnout k jachtingu :-)

Vhodne i na opalovani pro divky .-)

http://www.zabalogbook.com/
    https://www.facebook.com/ZABALogbook/

Informaci jen preposilam, cenu a kolik lidi kvuli covidu z puvodni bandy odpadlo jsem nezjistoval, sam bohuzel nejedu (ted jsem se vratil z dovoleny). Letenky do Athen bud z Prahy nebo Vidne (+vlak).

Zajemcum poslu kontakt nebo ho najdete na odkazech vyse.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SOTEKCZ: sakra o závodech jsem netušil, ale nedivím se, předpověď na sobotu vypadá zatím moc pěkně. Podle fotek na mapy.cz jsem právě našel pěknej plac jen v kempu, jinde mi přijdou břehy obehnaný stromy a křovím.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    HAUSNUMERO: Z kempu a nebo z louky vedle kempu. Jen bacha o vikendu se tam pojedou zavody, tak tam bude asi dost pretlak :)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Bodněte mi prosím někdo do mapy, kde nejlépe startovat na Rozkoši při jižním větru.
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    SOTEKCZ: OK. Taky mi to prijde stary a doba nejspis pokrocila. Diky.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    GOZER1: Zadny terno to neni. To je ta z kite bazaru na FB? Byt tebou sel bych do 2015+ aby mela harmoniku na odstrelu..
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Ozone Frenzy 11m 2012 v peknym stavu za 8k. Koupit nebo nekoupit?
    ADIK
    ADIK --- ---
    má tu někdo zkušenost jak fouká v Brazílii (okolí Fortaleza) v říjnu?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: Ja to mel uplne skrz na lytku zezadu, trh ve svu asi 10cm.
    A proste neco jako tohle mi na to stacilo:

C-Skins Neoprene Repair Kit Black Witch | Behind The Pines - Behind the Pines
    https://www.behindthepines.eu/...Qp1IBvqM2JAtBh9uD4Wtqhpux0veglMfZqm7YN84mo6JulXBgeFBmRoCO9sQAvD_BwE

Ale nazouvam to opartne a myslim, ze uz jsem to jednou prelepoval.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: mam to na noze na lytku. neni to skrz ale v jednom miste az na spodni vrstvu - podsivku nebo jak to nazvat. mozna tam by stalo za to dat par stehu, ale nerad bych to delal doma na kolene jehlou. neopren byl dost drahej a doufam ze mi vydrzi hodne let, protoze 20x za rok se do vody bohuzel nepodiva i kdyz je primarni.:) na ostatni by mohl stacit ten neopren glue. diky
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: zalezi asi na tom jak je to velky a kde to je. ja mel na novym trh na noze.
    koupil jsem si neopren glue a zalepil to, muzes to asi i prosit ale je nutny prelepit to siti jinak tam tece.
    ta oprava mi drzi uz asi rok, cas od casu je dobry to prelepit, ale je to nahradni neopren, takze se do vody podiva tak 20x za rok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam