• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    PRDELOID: tak pri ceskym poryvaku rozhodne. ja pouzivam vazko SP se zvedaci patou a nemuzu si ho vynachvalit.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    moje včerejší premiéra na sněhu přinesla řadu otázek:)
    Přijde mi, že ve snowkitingu víc než v jiných sowboardových aplikacích by se hodilo to nový step in vázání od Burtona. Máte s tim někdo zkušenost?
    ADIK
    ADIK --- ---
    BISCUIT: byl jsem párkrát u Novejch Hutí - Paseka a teda vítr celkem trága, samej kopanec
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    SOTEKCZ: to zpravodajství o ledu platí pro veřejnost, v zátoce v Černé s lyžemi můžeš mnohem dřív
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: Ale jo, koukam, ze Sobota ted vypada nadejne.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SOTEKCZ: Ten vitr je myslenej na Moldavu. Na jih jsem nekoukal.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Na Sumave je to na kite na hovno pokud neni zamrzly Lipno. Vsechno jsou to takovy mini spoty v lese. Jednou jsem byl kitovat v Keplech, ale je to fakt malicky. Sem tam se najde nejaka louka i jinde, ale ten vitr byva fakt silenej.

Vitr tam je na sobotu, na nedeli, kdy ma byt relativne hezky tam nic neni, ale tak nikdy nevis jak se to vyvine, je to porad jeste daleko :)

BISCUIT: A je uz dost tlustej led? Nekde na webu k tomu bylo info od kdy je Lipno "sjizdny".
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: Nevidim moc vetru nikde, kam se koukas?
    Ja mozna zitra zkusim jih.
    Kamos je na Sumave, asi kolem Kvildy.
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    Lipno, Lipínko, byl jste někdo? Má mrznout, o víkendu by to asi šlo (v Černé)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: Podle predpovedi so+ne by mohla byt dobra, ma tam i neco pripadnout a je tam vitr ze severu, ale zalezi co to mliko.

Jinak dneska podle kamer jediny misto s vetrem Bozak. Jinak samy kozi prdy..
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Hm a dneska mi to nakonec taky přijde jako málo...
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SOTEKCZ: bohuzel nic... mliko ale to mi neva. jen proste uplny bezvetri.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: V to utery tam nic nebylo? To je fakt divny, vetsinou ten zaklad je minimalne dle medard-online.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PRDELOID: njn, proste proto jsem se tu driv ptal jak ma kdo zkusenosti s predpovedi tady.
    V Holandsku bych ti rekl na co se podivat.

Nicmene moje reseni je, ze se hned po probuzeni mrknu na nejblizsi stanice a porovnam to s ruznejma modelama a uvidim podle kteryho to vypada nejbliz.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: akorát z parkoviště pod vlekem:) ale přemýšleli jsme o tom když jsme jeli na berninu/silvaplana
    SYPFX: skvělý, po několika letech se snad dočkáme sněhu. zítra to doufám vyjde kolem komína:)
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    JAKKILLER: Nojo, to je divný, třeba meteoblue hlásí hroznej vichr a emcwf skoro nic. Jako jasně že se modely liší, ale takhle moc?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PRDELOID: ??? nevim je tam nekolik modelu a vetsina z nich ukazuje vitr.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    JAKKILLER: No ale dle Windy nebude vítr
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    PRDELOID: mam v planu jet brzo rano a pokud mozno na celej den.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    HAUSNUMERO: byl, vitr zadnej, ale snehu urcite dost. je tam umrzlej podklad.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam