• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    ADIK
    ADIK --- ---
    GOZER1: klasickej ceskej kopak 0-mrda-0. z vlastni zkusenosti (vazim podobne) jit s frenzy 11 do vic jak 12ms je o zivot.:) ale jak psal shefik, na spotu to muze vypadat jinak. a hlavne hrozne zalezi na snehu jak se da zahranit jestli je tezkej mekej, tak ujezdis hodne silnej vitr, naopak na ledovce neuhranis nic.
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: presne, i negativni zkusenost je dobra, clovek ma pak vetsi respekt:)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    GOZER1: dokud stojis na spickach, je to jeste dobry :))

jak mas nekontrolovanej polet, je cas balit!

ja ty novy frenzyny neznam, ale jestli sou jak ty 10 let stary, tak v 16m/s budes orat pole a kacet stromy :D

ono ale nekdy na fleku pak fouka min, nebo najdes nakej dolik. sel bych do toho, kazda zkusenost dobra .)
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    Ahoj, sobota 4-9 m/s v nárazech až 16 m/s. Můžu do toho vlízt s Frenzy 11kou nebo mě to odnese do lesa? Existuje nějaká poučka jak moc velký nárazy lze uřídit a kdy už je lepší se na to vysrat? Vážim 70 kg, Dík za hint!
    ADIK
    ADIK --- ---
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    PRDELOID: Děkuju. Pozor na kameny, i přes dostatek sněhu občas zajedeš hlouběji a já to odnesl zlikvidovanou skluznicí. Ale jinak se jezdit dalo, potvrzuji.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    MIXXX: Ráno jsme se tam byl podívat, sněhu dost, cesta na spot zavátá, tak to chce parkovat hned za výjezdem z lesejka od dálnice.Zítra ráno to půjdu zkusit
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    v Pondeli - Utery to vypada na nakej vitr. asi vyrazim z Prahy, do Krusnejch nejspis, kdyby se chtel nekdo pridat..
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: já je nenaháněl, to bych ani nedělal. vyloupli se sami fakt kousek ode mě. a když jsem k nim dojel, tak ani nezměnili směr, jeli si to svoje a za chvilku byli v lese.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: zni to supr, zavidim, ja se staral o nemocny dite a cumel z okna... :)

jen ty jeleni by se nemeli moc nahanet, spoti se a muzou z toho mit zapal plic
    ADIK
    ADIK --- ---
    ráno jsem hodně váhal jestli risknout Moldavu. předpověď byla nejistá, málo větru a nízká oblačnost. nakonec jsem se rozhoupal a udělal jsem dobře. tolik prašanu jsem neviděl několik let a to včetně Norska! vítr odhadem 7-10m super stabilní, pod mrakem, ale viditelnost přes celou Moldavu. dalo se zajíždět i do úkolíček a skákat na návětrnejch kopcích. no a o tom rochnění se v nafoukanejch závějích za každym stromem snad ani nebudu psát.:)) pro mě nejlepší pojezd za posledních několik let. doufám, že sníh vydrží a vyrazim tam zase. je to můj nejoblíbenější spot a dnešek to jenom potvrdil. jo a třešinkou na dortu byly tři nádherný jeleni s ohromnym parožim který se najednou vyloupli u vysílače kousek ode mě, tak jsem je dojel(byli po větru) a jel chvíli pár metrů od nich než se zaběhli do lesa. běželi v jedný stopě za sebou a bojovali s prašanem...neskutečná podívaná!!
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Nemáte někdo info, jak je to se sněhem na Větrném Jeníkově?
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    MIXXX: taky zalezi odkud z prahy. Jestli treba z Dolních Chaber, to se ti vyplati spis Adolfov nez Milicin nebo Mandava. Na horach to vypada i na vic vetru.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Mandava, Milicin?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Nějaký tip na krátký výlet z Prahy v sobotu? Max 4h celkem. Děkuji za tipy.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: Všechno je větší než Božák.:) Abertamy jsou malý, jsou ve třetině přeťatý drátama. nahoře to neni špatný, ale pod drátama (severní vítr) je to malinký.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: A ve srovnani teda Abertamy dobry?
    Bozak mi byl dost malej.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: Ja k tem bytovkam nevyjel. Bylo to zapadany.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: na točně u kostela je místa dost...ale taky čorky :/ takže nic nenechávat v autě
    poslední roky jsem vždycky parkoval u bytovek a nebyl s tim problém. něco se změnilo? je fakt, že jsem tam byl vždycky v týdnu takže minimum kiterů/aut
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    JAKKILLER: jo tak to je klasika, zase tak hrozny to neni, ale premyslim, ze bych jel uz v patek, abych nemusel rano vstavat a budu chrapat na miste. Kazdopadne ma foukat SSZ, takze to neni problem spat u kostela a pak jen vybehnout 50m na kopec :) Ale chtel bych vymyslet nejaky alternativy, Moldava bude pripadne jako posledni varianta, kdyz nevymyslim nic jinyho. Bojim se, ze bude mlha a to pak to jezdeni akorat sere :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam