• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Jo a 150cm neni normalni zavazadlo, neprojde to pasama, takze to po odbaveni a zaplaceni musis dovyzt do nadrozmernejch.

Do normalnich se vejdes jen se split boardem
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PRDELOID: co jsem zazil, byly vzdycky dva rozmery, nadmerny do 150cm a snad 25kg a pak jeste vetsi, to sem nikdy neresil

Plati se vetsinou na letisti, i kdyz beres cestovku, jednosmerna cca 1500kc.

Detaily v terms&conditions aerolinek
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Přátelé, poradíte mi, jak je to s kite bagem? Smartwings píše, že se dá přepravovat zavazadlo o rozměru 250cm (součet tří stran) , přičemž nejdelší strana má být maximálně 150cm. Do toho se kite bag vejde ne? Takže se to odbaví jako normální zavazadlo, je to tak?
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADAM_SKIN: kdy chces jet? Na predpovedi toho moc neni. Jezdi se tam na jizni smery, zapadni vitr je tam rodeo...
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    byli ste na Barwalder see? chystam se tento tyden.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PRDELOID: si kup ten od Rendy RLBoard stoji par korun
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Nevěděl byste pls někdo,kde rentnout rozkládací kiteboard? Třeba i soukromě
    ADIK
    ADIK --- ---
    Saal, Německo

LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    MIXXX: treba Darko nevypada spatne
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Máte nějaký tip, kam na vodu o víkendu v ČR?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: vikend tam bude peknej, vcera tu nedelni predpoved trosku stahli ale dneska tam zase je , tak asi dobra volba.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Uvazujete nekdo o vikendovym Rosengartenu?
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    ADIK: Jj. Docela to šlape :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    HANYSEK23: super, předpověď na Porto Pollo vypadá už dva týdny naprosto top!
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    HANYSEK23: pecka! my jedem, ale az za dva mesice .)
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Ahoj. Kdyby se někdo potuloval po Sardínii. Dneska jsme ve Valledorii. Včera Porto Pollo a před tím La Caletta. Fouká každý den.

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    btw nekdo stary prkno na prodej pro kamose nemate?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: já myslim, že kdyby si člověk popošel "za roh", tak nikdo prudit nebude, ale hned pod schodama bych asi neprovokoval:)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Jo jsou tam ty debilni vlnolamy.. Na Kreptitz uz je zakaz jo? Koukam, ze nam to na ty Rujane pekne pomalu a jiste osekavaji..
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: kde na Dranske myslíš na vlny? chtěl jsem to zkusit naposledy, ale pláž je tam pěkně hnusná:) a každých 50m vlnolamy. tak jsme jel výš na Kreptitz a tam je značka zákaz kitování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam