• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    VIRUS31: dík, ale zjistil jsem, že snad standardní kite bag by měl být v pohodě jako normální zavazadlo. Teď jsem volal na Smartwings a potvrdili, že do 150cm a 23 kg je to bez příplatku.

Tak a teď tedy zbývá vyřešit kruciální otázku, najde se tu někdo, kdo mi půjčí kite bag za trocha toho lidského pálení či jinak? Ano vím, jsem jen čirý sociální pyj.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    PRDELOID: zkus napsat do skisurf.cz, jestli by neumeli pomoct.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Jo a 150cm neni normalni zavazadlo, neprojde to pasama, takze to po odbaveni a zaplaceni musis dovyzt do nadrozmernejch.

Do normalnich se vejdes jen se split boardem
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    PRDELOID: co jsem zazil, byly vzdycky dva rozmery, nadmerny do 150cm a snad 25kg a pak jeste vetsi, to sem nikdy neresil

Plati se vetsinou na letisti, i kdyz beres cestovku, jednosmerna cca 1500kc.

Detaily v terms&conditions aerolinek
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Přátelé, poradíte mi, jak je to s kite bagem? Smartwings píše, že se dá přepravovat zavazadlo o rozměru 250cm (součet tří stran) , přičemž nejdelší strana má být maximálně 150cm. Do toho se kite bag vejde ne? Takže se to odbaví jako normální zavazadlo, je to tak?
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADAM_SKIN: kdy chces jet? Na predpovedi toho moc neni. Jezdi se tam na jizni smery, zapadni vitr je tam rodeo...
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    byli ste na Barwalder see? chystam se tento tyden.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PRDELOID: si kup ten od Rendy RLBoard stoji par korun
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Nevěděl byste pls někdo,kde rentnout rozkládací kiteboard? Třeba i soukromě
    ADIK
    ADIK --- ---
    Saal, Německo

LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    MIXXX: treba Darko nevypada spatne
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    Máte nějaký tip, kam na vodu o víkendu v ČR?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: vikend tam bude peknej, vcera tu nedelni predpoved trosku stahli ale dneska tam zase je , tak asi dobra volba.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Uvazujete nekdo o vikendovym Rosengartenu?
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    ADIK: Jj. Docela to šlape :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    HANYSEK23: super, předpověď na Porto Pollo vypadá už dva týdny naprosto top!
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    HANYSEK23: pecka! my jedem, ale az za dva mesice .)
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Ahoj. Kdyby se někdo potuloval po Sardínii. Dneska jsme ve Valledorii. Včera Porto Pollo a před tím La Caletta. Fouká každý den.

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    btw nekdo stary prkno na prodej pro kamose nemate?
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: já myslim, že kdyby si člověk popošel "za roh", tak nikdo prudit nebude, ale hned pod schodama bych asi neprovokoval:)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: Jo jsou tam ty debilni vlnolamy.. Na Kreptitz uz je zakaz jo? Koukam, ze nam to na ty Rujane pekne pomalu a jiste osekavaji..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam