• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: ja jezdim i pres zimu,obcas i kolem nuly a na to bych si backzip nebral.
    Jde o to, ze je to min vody co nabiras a v extremnich teplotach je to znat.
    Navlekani je opruz oproti backzipu a predevsim svlekani, kdy mas zmrzly prsty, to jde tezko.

Takze se musis rozhodnout podle toho v jakych teplotach chces jeste kitovat.
    Vseobecne na jaro, leto podzim mam backzipy a na zimu front zip.
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    VIRUS31: to je dobry na surf. lepsi n a paddling a celkove pohyb. na kite lepsi a levnejsi zip na zadech
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    VIRUS31: jestli myslíš ten zipik od krku na rameno tak jo.na tělo je to těsný,leze se do/z toho blbě
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    A jeste jedna k neoprenum samotnym. Mate/zkouseli jste front-zip variantu? Je z toho velkej ojeb vylezat? Ma to nejakej vyraznej benefit?

Cetl jsem po forech, ze je vic na telo, nekomu se z toho hur leze.
    BIGI
    BIGI --- ---
    VIRUS31: Objednaval jsem vicekrat z you-love-it (do uk) - nikdy zadny problem jenom jim to 2x trvalo dyl to poslat (reapektive IONu) a customer service odpovida ale pomalu
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: objedanaval jsem z surfpirates.de • you-love-it.eu •
    oboji no problem, jsou to nemecky shopy, do Holandska mi to dorucili uplne bez problemu.
    do CZ urcite taky.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Objednavali jste nekdy ze surfpirates.de • you-love-it.eu • surfkeppler.de? Pokud jo.. bylo to ok?

V CR se ztencila nabidka zimnich neoprenu v moji velikosti a tihle vypadaji, ze maji jeste neco skladem.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: podle me se za posledni rok dost zlepsil a je radost se divat jak ma ty skoky absolutne pod kontrolou a je s kitem szitej. v soucasny dobe nevim o nikom lepsim a je super, ze prichazi s novyma trikama a posouva tenhle sport o level vys
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: jj akorat se mi nelibilo, ze ve finale nebylo videt jaky skok jak ohodnotili. bylo by napinavejsi videt prubezny vysledky jak pri jinych sportech
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: jo tohle je ten trik kterym to vyhral.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: V semifinale Giel daval jeden dobieloop boardoff za druhym a absolutne bez chyby.
    Ja myslim, ze to nebyl jen chop, ale i stres potom co videl jak to to Janek daval ve svym heatu.
    Coz je skoda, protoze vsechny prekvapil tim jak mu to na tom Alula kitu slo.

Janka jsem videl nazivo tady na Megaloopu v Zandvoortu, bylo to skvely, ale to tu byl jeste Liam, Lasse, Kevin a dalsi hvezdy a on byl v zacatcich.
    Ted se ovsem podle me posunul o stupen dal, protoze nikdo z ty starsi gardy tohle podle me nedava.
    ADIK
    ADIK --- ---
    JAKKILLER: Giel bohuzel asi nezvladnul ten chop a odjel snad jenom jeden skok:(
    Beto byl vtipnej jak si to uzival...kdyz prijel k plazi, vyskocil x metru a ve vzduchu hecoval obecenstvo:)))
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    ADIK: to finale bylo fantasticky, jenom skoda ze Giel mu nedal trosku vic zabrat.
    A ten Beto me teda prekvapil hodne.
    Nejen trikama, ale i tim jak si to proste uzival.
    ADIK
    ADIK --- ---
    btw. Janek včera vyhrál BAKL v Tatajubě, tady je záznam z live streemu https://www.youtube.com/watch?v=nH1-5Si16Eo
    finále doporučuju shlídnout ;)
    ADIK
    ADIK --- ---
    neskutečný...

It took me over 100 attempts to land this trick🤯 Big Air Kitesurfing 💨🌪
    https://www.youtube.com/watch?v=r1S83JdkjuM
    ADIK
    ADIK --- ---
    tak Partwitzer See na západní směr taky žádná hitparáda. voda je super na koupačku (čistá, písčitá pláž), ale vítr takovej..."českej". chvílema dobrej, chvílema kopavej a nepříjemnej. člověk nikdy neví co přijde když jde do skoku.
    takže za těch téměř 300km to nestojí (pokud teda nejedete s dětma a primární účel není koupačka). na to, že byla super předpověď, tak jsem tam jezdil jedinej. to v německu o něčem svědčí.:)

ADIK
    ADIK --- ---
    SOTEKCZ: kupodivu i dal na vode je ten zapad totalne deravej. Moc sem nepochopil proc..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Cim se vitr na Euru staci vic k zapadu, tim je to horsi. Problem je v tom, ze brizky na brehu delaji na startu a u plaze takovou "turbulentni zonu", kde se to toci vsemi smery. Jezdit se to da, ale clovek musi odjet vic na jezero a tam je pak vitr uplne normalni. Pri navratu to pak poradne napalit smerem ke brehu a kdyz to pak nejde, tak dodragovat/doplavat na melcinu.. ;)
    ADAM_SKIN
    ADAM_SKIN --- ---
    nad a pod plazi mi prislo ze fouka o 2m/s min a sou vetsi diry. nevim proc.
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADAM_SKIN: jj vždyť jsem to psal...západ je rodeo:) čim víc fouká z jihu, tím lepší. čistej jih je nejlepší, krásně stabilní. ten pruh na vodě taky nechápu. když jsem tam jezdil Z, tak to kopalo všude stejně.:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam