• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    chlapci a devcata - co Adolfov na SZ? :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    nevíte jestli je na Pustym dobrej SZ?
    ADIK
    ADIK --- ---
    CTIRY: kde to? sníh vypadá dost unaveně, ale alespoň ho je dost
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYPFX: jj...moc se tý bílý tmě nechtělo pryč a roztrhalo se to snad až ve tři, pak super. akorát teda sníh bída, jak stav, tak množství. dost jsem si dojebal prkno.:(
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: jsi byl vcera odpo? to vypadalo moc dobre.
    ADIK
    ADIK --- ---
    ty různě rozházený balíky na Moldavě mě dooost těší :)))

PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    ahoj, neválí se někomu doma pětišnůrový bar?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    ADIK: U toho RRD je to fakt extrem, to taha i kdyz to mas na nejmin ;)
    ADIK
    ADIK --- ---
    Ja si teda vsechny kity vazu na uchu na posledni pozici abych mel co nejmensi tah baru. Nekdo to ma rad, ze vic citi jak se drak chova. Ja to citim i kdyz mi to nerve ruce. Treba starej Edge taky slusne tahal i na posledni pozici a ja si z toho akorat namohl loket co se pak tahlo temer rok.:(
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JAKKILLER: switchblade je jeste sranda, ale takova cabrinha contra ti dokaze po tejdnu jezdeni zdvojnasobit obvody bicaku :-)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    CTIRY: a to mi teda pripada, ze Cabrihny taky hodne tahaj, teda aspon Switchblade.
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    CHARVYBURGER: Hele taky jsem to tak mel. Cekal jsem na bazar na jednoho draka v podobnym cenovym rozmezi. A jako dycky, nakonec to zacnes casem resit od znova. Lepsi nez hledat jednoho draka je zacit hledat dva. Ja poridil RRD 13 Obsession 13,5m, moje vaha 105kg. 7 dni na snehu a vedel jsem, ze potrebuju jeste mensiho kamose. RRD sel pryc a koupil jsem 10m a 14m Cabrinhu 2014 s 2019 barem za 21k. Jen potvrzuju ze RRD mel tah na baru a bar mi nevyhovoval. Konce jsou jakoby do oblouku a bolely me z toho ruce. Cabrinha v pohode.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    CHARVYBURGER: ja jsem Duotone a Core boy.
    Zalezi jak jezdis, co te bavi.
    Ale asi nejlepsi univerzalni/freeride kite na kterej jsem kdy sahnul je XR.
    Nese jak blazen a vetrnej rozsah nesmysl. Mam 8m a jezdil jsem s tim od 18uzlu do 40/50 bourky.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    JAKKILLER: okej, diky. Necham tyhle dva bejt a budu to chvili sledovat, co se objevi. Mas nejakej osobni tip?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Co se týče Harlemu, znám majitele ty značky. Jsou to dobrý kluci a snazej se, ale já osobně bych si to asi nekoupil. Učil jsem ve škole která měla Harlem Go, kterej udělali podle Rebela, Pro je víc agresivní verze s menším větrným rozsahem.
    Kvalita těch kitu je skvělá, jen to Go co jsem na něm učil mě nebavilo.
    RADAK
    RADAK --- ---
    CHARVYBURGER: nechces 2 roky stary Fone bandit 12 s malou opravou a s 1 rok starym barem? kdyztak mi pisni SZ, je to lehce nad tvuj rozsah. Pisu nez to hodim na bazar.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    ADIK: Je mi to asi jedno. Mel jsem jeden kus a byl v pohode. Klidne si vezmu cokoliv jinyho. Moc draku jsem neozkousel, tak i proto se ptam, co by se dalo sehnat za 12-15k komplet.
    ADIK
    ADIK --- ---
    CHARVYBURGER: opravdu chceš rrd? jedinej argument proč si lidi kupují rrd je cena, jinak to všichni haní. (kromě těch co ho už mají samozřejmě:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam