Většinou začne kolem 1-2 a balíme to protože už nemůžeme v 7, ale občas se tu jezdí i do tmy. Kdyby nám tu jeden den neprochcalo a pak nešla bora, tak by jsme jezdili každý den.
Obvykle začíná manželka na 14m a po dvou hoďkách jde na 11m nebo 8m a ja to přebírám po ni. Ale jsem vyžranej přes metrák. Dneska přišla v 5 hodina mrda a jezdil jsem do večera na 8m. Druhým rokem tu jsme od začátku prázdnin dva týdny a to ješte dobře funguje termika. Postupem léta, jak se otepluje, tak to bývá s termikou prý slabší.
Jinak se tu platí za pláž a rescue, protože nejčastější a nejlepší vítr je tu ofshore ze západu. Za den to je 50 a za týden 200 kun.
Co mě tu sere je rozdělení vodní plochy, kde prostor pro skákání je před barem, který těsně sousedí s pláží kde se startuje a přistává, takže kde jaký vyhoňbrčko, který si potřebuje pomastit ego dopadá mezi startující a přistávající draky. Do toho všeho školy a hromady začátečníků, kteří to rvou a nedodržují žádný pravidla aby udrželi rovinu a nespadli na hloubku. Pro tu druhou skupinu mám pochopení tak po startu hned spadnu na hloubku a držím se tam, nebo si nastoupám v dostatečný vzdálenosti a nadjedu si na řeku nebo nad ní, kde jezdíme dva až tři draci.
Ceny v hospodách podobné jak u nás a nedoporučuju kemp, když pojedete ve více než třech lidech. Majitel je starej Jogurtackej mafian a ceny bejvaj podle xichtu většinou kolem 200-300kun osoba/noc. V Blace apartman na 16 dni 20k czk přes booking. Sorry za chyby už na to sotva vidim.