• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ADIK: nadhera
    ADIK
    ADIK --- ---
    ADIK: krásně bylo :)

VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ADIK: Darko mam kousek, ale predpoved u nas vypada cajk. Pujdu se sklouznout dopoledne, doraz ) Dneska kozi prdy a dest, ale foililo to )

ADIK
    ADIK --- ---
    Nechtěl by jet někdo v pondělí na Dářko?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Dnes první big air soutěž.
    Vyhrál jsem svůj heat, ale ve finále až šestý místo.
    Příště! ;)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Včera. Nefoukalo moc, ale na malý kiteloopy jo a ještě mi vyfotil hezkej akční backroll.

P0L0US
    P0L0US --- ---
    HANYSEK23: pojezd pěkný, zvlášť když přijdou velké vlny. Je. Když fouká přes město tak to trošku kope (s poryvama z ČR to nejde srovnávat).
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    Tusite nekdo jestli je na Berzdorfer See porad zakazane kitovat? Vikend se tam pekne vybarvuje.
    HANYSEK23
    HANYSEK23 --- ---
    Jsem s rodinou v Essaouira v Maroku. Fouká každý den a vypadá to na pěknej pojezd. Nemohu posoudit, protože mám v pytli rameno. Takže pouze smutně koukám 😂 Alespoň děti se učí surfovat 🤘

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Velký vlny za bouřky jsou nejlepší, jdi do toho. ;)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: no prave :))
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: jj takhle z pláže to vypadá vždycky easy :) když se pak na člověka začne klopit třímetrovka, tak to je ten pravej adrenalin :)))
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Asi takhle

SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: bila pena kam se podivas :) prislo mi, ze tu vejsku vln vitr dost zfouknul a byly mensi nez vcera, ale co ja vim, pres tu penu u piva :))
    ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: musely být krásný vlny dneska na moři! :)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Dnesni valledorie. Foukalo v zakladu kolem 10m/s, litaly se 6-8m. Moc lidem se do more nechtelo, jen par kiteru z mistniho parkingu davalo 20m vejsky polety na rece.

Rodina a pivo me premluvilo na fandeni, ale zejtra busak pokracuje, tak se snad dokopu na more aspon na hodku, trochu se proplachnout

ADIK
    ADIK --- ---
    SHEFIK: byli jsme letos jenom dva týdny, takže hlavně sever, max Oristano, níž to nedávalo časově smysl. Laguna ve Valledorii je pěkná, když dost fouká, tak se dá skákat přes to křoví ve vodě.:) akorát tam nesmí být víc jak 10 kitů jak je to maličký. Teď tam bude dva dny pěknej fičák no, na malý prádlo.
    Na vlny doporučuju kousek výš Rena Majore (první fotka) nebo Porto Ferro, Mari Ermi (5. fotka)
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    ADIK: kde ste vsude byli? My sme uz druhej tejden ve valledorii, pred chvili sem balil draka na plazi. Zejtra prej celej den mega ficak, uz se ani netesim :)

Kdyby nebyly deti na krku, aspon 20 min jezdeni se tu da skoro kazdej den kolem 4-5ty, spot super.
    ADIK
    ADIK --- ---
    Pár cvaků z letošní Sardinie.
    Vítr nám docela přál, i když jsme za ním museli klasicky dost jezdit. Bohužel stejně jako dneska snad všude se tam díky velkýmu zájmu zpřísňují zákazy stání obytek u pláží.

VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    JAKKILLER: ponozky zajimavy, mrknu. S rukavicema to mam podobne - krab.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    VIRUS31: Ja pouzivam v zime palcaky, prijdou mi lepsi nez prstovy, trva to dyl nez prestanes citit prsty.
    Na nohy mam 6mm neopren ponozky (nemam rad tvrdou podrazku).
    Pokud je k nule tak na vode vydrzis stejne maximalne asi hodinu, mozna hodinu a pul.
    Vydrzis dyl pokud rychle mavas volnou rukou, potrebujes ty prsty prokrvit.
    Kdyby to nebylo kvuli tem prstum, tak vydrzis dyl.
    Pokud si ale chces dat mezipauzu pak tu mikinu vrele doporucuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam