DANNIEL --- --- 1:07:27 25.10.2007 --- 11:41 :: diskuze :: Bulvární nora mistra Chajima - nenavist
ZABIAS: zkus si to nejak obhajit, no offense, jako vazne par slovy - proc jsi to fotil , proc si zvolil zrovna tyhle konkretni formalni a kompozicni prvky, proc tenhle moment
nemuzu se chytit, a nechi napsat rovnou ze mi to nic nerika
-------------------
odpoved:
ZABIAS --- --- 1:52:19 25.10.2007
DANNIEL: tak nic nerikej ;)
hele nevim proc bych to mel nejak obhajovat ... "zvolil zrovna tyhle konkretni formalni a kompozicni prvky" - to si pekne rekl ale jakoze co ??? znas nejake ojedinele super (atd... ) rad se poucim ukaz.
tyto fotografi jsem rpo vas vybral protoze se mi lebej jsou to fotografie z noveho představení meho kamarada IGOR ŠEBO .
na te horni se mi libi ze jsou to vytvarné siluety kdy u ujedne je dokonce pohybova neostrost cimz dostava fotografie jiste dramaticnosti (o cemzs divadlo je) a v neposlední radě taky barva nazelenala mi prijde dost zajimava vymykajici se vsednosti.
na spodní se mi naopak libi informativnost fotografie ktera dava prostor ukazat herecke tvare a tim ukazat dramaticnost . Taky se mi tam libi ze najednou diky plagatu vzadu si fotografie rika o zamysleni jestly jsou tam dve a nebo tri postyavy hrajici roly na teto fotce
naklon fotografii pouzivam rad prave pro jeste zdokonaleni dynamičnosti dané situce
tak nevim jestly mi rozumis (predpokladam ze ne, ale to je mi jedno) ... kazdopadne si vaz ze jsem toto napsal a to diky tomu e nemuzu usnout. jinak me tydle kecisky fakt nezajimaj spis me serou :) jestly mi rozumis tedka :) .. dks za pochopeni a ponechani meho nazoru .