• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    DYSTOPIK: Tak trochu retro styl je to pořád. Žádný sport bar, neboj:). Jen zmizela mračna kouře, protože udělali nvou ventilaci, vyměnili nábytek atp. Skutečně návštěvu doporučuji:).
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    co tady probíráte tu korunku, tak před dřív tam vařili fakt fajnově. normální česká kuchyně, všechno pěkně poctivý a za dobrou cenu. asi tak před dvouma rokama se to tam zhoršilo, co se týká kvality a podražily. (jakože pro příklad dřív svíčková za nějakejch 85+-, po zdražení snad za 120) to jsem tam nějak přestal chodit

    jestli to teda prošlo další inovcací, je to dobrá zpráva..

    ale zas to vždycky byla taková ta "tradiční" hospoda, kde se scházelo spousta staříků a k tomu ještě ty starý cedule, reklamy a to všechno po stěnách. nevim jak to tam vypadá teď, ale nějak mi to tam k tomu patřilo..
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    MIKULAS: co je SVP ? a jaky jsi ty rocnik ? :) se mi nejak nezdaji veky zucastnenych :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MIKULAS: Kdepak:). Tahle rekonstrukce musela proběhnout tak maximálně před půl rokem:).
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    JOSEF_K: ja mluvim o obdobi cca pred 3mi lety -> rekonstrukce. Jestli ty taky, tak to se asi neshodnem no :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MIKULAS: Mno, co pamatuju já, byla to zaplivaná putyka a jídlo nebylo k jídlu. Teď je to slušná restaurace, kde skvěle vaří.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    HONZAF: nojo, jasne ze je to ona ... jeji syn s nami byl parkrat na SVP. Pamatuju, jak si strkal kulicku z kulickovky do ucha a zkousel jak daleko mu zajede. No a zajela az ... do spitalu na vyplach :)

    JOSEF_K: a to me se prave zda, ze ted po ty rekonstrukci to stoji za starou belu - jeidny co zustalo jsou velky porce, ale cena, vyber, interier a obsluha sla dolu... Resp. prestali jsme tam chodit :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    SUVA_: tak to jo :)

    jo včera jsem byl na žižkovský věži a asi maj teď nějaký akční vstupný, poněvač to stálo jen 60,- a normálně to je snad za stopade tušim

    pohoda, pěkně se mrknout na ty naše krásný vinohrady z ptákovy perspektivy:)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    DYSTOPIK: joj tak to máš přede mnou pět let náskok:D možná jsi mě tam někde viděl pobíhat ještě s culíčkama a aktovkou ale to bude tak všechno:D
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    JOSEF_K: a je tam hrozně milá paní číšnice :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    NANTHEI: Nj, s tím pepřem jim napoprvé celkem ulítla ruka, ale na podruhé to bohatě vynahradili:).


    FIN: Kolují zvěsti, že tu hospodu jako firmu zavřeli rovnou i s majitelem:). Pak to koupil bůhvíkdo a udělal z toho to, co je z toho teď:).
    FIN
    FIN --- ---
    sakra. to tu hospodu koupil kouzelnej dědeček? asi tam budu muset skočit na dlabanec.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    JOSEF_K: jenom jsi při tom nadšeném chválení zapomněl na to, že poprvé byly tvoje bramboráky tak ostré, že se nedaly jíst a můj zvěřinový guláš stejně tak, což způsobilo moje silné pochyby o kvalitě toho masa (kvalitní zvěřina se nepepřuje tak, aby nebylo poznat, že je to zvěřina, že...)

    ale teda alj. treska zapečená s americkými bramborami, zeleninou a uzeným sýrem byla geniální. hlavně fakt, že to byly 4 filety na lůžku z brambor a zeleniny a fakt to stálo 125 ;)
    a mají tam RADEGAAAAAST :))
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    jo a jeho kamos byl petr simek, taky smazka a nejakej petr kramek
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    ještě k těm exotum, my jsem měli na zš slovenska taky jednu svoji smazku. jmenoval se honza spitalsky nebo tak nejak, vim, ze o nem vzdycky kolovaly desny historky, ze ho malem prejel vlak atd. vubec nevim co s nim je, kazdopadne ho uz nevidam. neznate ho nekdo, nevite, co s nim je?
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    JOSEF_K: Jo, ještě by se slušelo dodat, že za tu horu uezného a bramboráků si řekli 119 Kč a za tresku nějakých 120:).
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    DYSTOPIK: Ano, přesně tak. Víc restaurací, které by se jmenovaly V Koruní, tam neznám:).
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    JOSEF_K: tak z toho jsem uplně dostal hlad :) :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    JOSEF_K: to jako korunka u zastávky šumavská? nebo která restauračka??

    SUVA_: já chodil do Reisovky, do Béčka = neměl jsem počítače, ale dílny:)
    jsem '85 ročník..
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    FIN: Mno asi takhle: jídelní lístek zahrnuje i takové věci, jako jsou pstruzi, zvěřina atp. Osobně mám rád staročeskou kuchyni, takže jsem zkusil klasickou cmundu po kaplicku. Dostal jsem tři obrovské plátky uzeného, ovšem nikoli tu mokrou a studenou podivnost z lidlu, která chutná jako slaná voda, ale tři plátky skvělého uzeného, které ještě navíc opekli na grilu. K tomu čtyři slušné bramboráky, ovšem nikoli práškové cosi, co bramborák připomíná možná tvarem, ale bramborák z brambor a naprosto vynikající. K tomu hromadu čerstvé zeleniny, kvalitního kyselého zelí atp. Nanthei si dala aljašskou tresku zapečenou se sýrem a bramborem a sice to nesnědla, protože to byla porce tak pro tři lidi, ale tvářila se velmi nadšeně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam