• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MR_DAN: jo rabušic bejvával vostrej. A pak jetě Matěj Švadlena - od základky sem ho viděl třikrát - jednou se mi snažil prodat nějakej kvér, podruhý vykládal o tom, jak pořádánějakou biketrialovou akci v akropoli a potřetí zrovna vyfás podmínku za vykradačku.

    KIKULINKA: co si pamatuju tak na slovenský bylo smažek podstatně víc.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KIKULINKA: sakra, omlouvam se, nedoslo mi ze to takhle vyzni - no, u nas sice nebyly smazky, ale nebyli tam ani kalici, kuraci a uz vubec ne zabavny lidi, proste az na vyjimky skola plna namyslenych dementu ;-)
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    MR_DAN: nj, povysenec z Kladsky promluvil
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KIKULINKA: no, co vim, tak jste jich meli na Slovensky peknych par - minimalne z meho rocniku, se kteryma jsem chodil do 1. a 2. tridy, to bych vyjmenoval tak 5 kousku a urcite bych nemohl rict s jistotou, ze jsou jeste vsichni nazivu (Pavel Pazdernik, Karel Tosner, Honza Rabusic, ....zbytej si nepamatuju jmena, rocnik 84-85)
    kam se na to hrabaly ty trinactilety deti, ktery par let zpatky okupovaly lavicky v parku u kladsky a kazdej den se oziraly rumem, vodkou a krabicovym vinem :-)
    HUHUKOKTEJL
    HUHUKOKTEJL --- ---
    KIKULINKA: honzu š. znám - seznámil jsem se s ním asi před sedmi lety (zrovna jedno z jeho mála krátkých klidných období). Hodnej kluk celkem, minule jsem ho viděl, je zase vyhublej a bledej a vůbec.... No nevim zda se z toho někdy dostane "- už to trvá možná trochu dlouho"
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    já pamatuju, když jsem tam byl s kámošem, nějak tak dva-tři roky to už bude.
    vejdem dovnitř a vidíme volnej malej stolek, tak si sedáme a pod tim kámošem rupla židle takovym stylem, že z toho byla hromádka špalíků, kterou přišel pozbírat číšník a ani nic neřikal, jen to odnesl a přisunul jinou židli:)
    a kámoš má tak 60 kg..
    to je dobře, že vyměnili nábytek
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    DYSTOPIK: Tak trochu retro styl je to pořád. Žádný sport bar, neboj:). Jen zmizela mračna kouře, protože udělali nvou ventilaci, vyměnili nábytek atp. Skutečně návštěvu doporučuji:).
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    co tady probíráte tu korunku, tak před dřív tam vařili fakt fajnově. normální česká kuchyně, všechno pěkně poctivý a za dobrou cenu. asi tak před dvouma rokama se to tam zhoršilo, co se týká kvality a podražily. (jakože pro příklad dřív svíčková za nějakejch 85+-, po zdražení snad za 120) to jsem tam nějak přestal chodit

    jestli to teda prošlo další inovcací, je to dobrá zpráva..

    ale zas to vždycky byla taková ta "tradiční" hospoda, kde se scházelo spousta staříků a k tomu ještě ty starý cedule, reklamy a to všechno po stěnách. nevim jak to tam vypadá teď, ale nějak mi to tam k tomu patřilo..
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    MIKULAS: co je SVP ? a jaky jsi ty rocnik ? :) se mi nejak nezdaji veky zucastnenych :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MIKULAS: Kdepak:). Tahle rekonstrukce musela proběhnout tak maximálně před půl rokem:).
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    JOSEF_K: ja mluvim o obdobi cca pred 3mi lety -> rekonstrukce. Jestli ty taky, tak to se asi neshodnem no :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MIKULAS: Mno, co pamatuju já, byla to zaplivaná putyka a jídlo nebylo k jídlu. Teď je to slušná restaurace, kde skvěle vaří.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    HONZAF: nojo, jasne ze je to ona ... jeji syn s nami byl parkrat na SVP. Pamatuju, jak si strkal kulicku z kulickovky do ucha a zkousel jak daleko mu zajede. No a zajela az ... do spitalu na vyplach :)

    JOSEF_K: a to me se prave zda, ze ted po ty rekonstrukci to stoji za starou belu - jeidny co zustalo jsou velky porce, ale cena, vyber, interier a obsluha sla dolu... Resp. prestali jsme tam chodit :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    SUVA_: tak to jo :)

    jo včera jsem byl na žižkovský věži a asi maj teď nějaký akční vstupný, poněvač to stálo jen 60,- a normálně to je snad za stopade tušim

    pohoda, pěkně se mrknout na ty naše krásný vinohrady z ptákovy perspektivy:)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    DYSTOPIK: joj tak to máš přede mnou pět let náskok:D možná jsi mě tam někde viděl pobíhat ještě s culíčkama a aktovkou ale to bude tak všechno:D
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    JOSEF_K: a je tam hrozně milá paní číšnice :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    NANTHEI: Nj, s tím pepřem jim napoprvé celkem ulítla ruka, ale na podruhé to bohatě vynahradili:).


    FIN: Kolují zvěsti, že tu hospodu jako firmu zavřeli rovnou i s majitelem:). Pak to koupil bůhvíkdo a udělal z toho to, co je z toho teď:).
    FIN
    FIN --- ---
    sakra. to tu hospodu koupil kouzelnej dědeček? asi tam budu muset skočit na dlabanec.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    JOSEF_K: jenom jsi při tom nadšeném chválení zapomněl na to, že poprvé byly tvoje bramboráky tak ostré, že se nedaly jíst a můj zvěřinový guláš stejně tak, což způsobilo moje silné pochyby o kvalitě toho masa (kvalitní zvěřina se nepepřuje tak, aby nebylo poznat, že je to zvěřina, že...)

    ale teda alj. treska zapečená s americkými bramborami, zeleninou a uzeným sýrem byla geniální. hlavně fakt, že to byly 4 filety na lůžku z brambor a zeleniny a fakt to stálo 125 ;)
    a mají tam RADEGAAAAAST :))
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    jo a jeho kamos byl petr simek, taky smazka a nejakej petr kramek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam