• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    BPX
    BPX --- ---
    HUHUKOKTEJL: sypu si popel na hlavu ze nepouzivam filtr :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    KIKULINKA: Pac jsi moc zespoda?? :o) a taky pac se znas s pankacema a ne bikero-skejtakama :o) a ja jsem devka prodejna a znam se se vsema proto ho znam i kdyz jsem brnenskej metropankac :oD
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    a ja ho neznam, jak je to mozny?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Jinak s tou vykradackou to takhle zni dost huste, on za to ale moc nemohl..... takze sice neni muj kamarad ale je kamarad kamarada a urcite vim ze neni uplne fer vytahovat takove veci na verejnem foru :o)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Ajeje vy asi myslite tohodle svadlenu http://www.lovebmx.cz/ :oDDD Zvlastni typek to urcite jo... a ja utekl z Brna aby se vsichni kolem me neznali.... no nic no :oD
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    MR_DAN: tyvole, no podle toho, co tady o tom člověku píšeš, tak bych fakt chtěl děsně vidět, co je to zač za Emana :D
    BPX
    BPX --- ---
    myslim, ze cestne misto na nastence by zaslouzil taky rumovej bar "Sbohem rozume" - k nalezeni na rohu Americky a Zahrebsky hned vedle Zanzibaru

    prijemny barmani, stylova vyzdoba, toceny Svijany, libovej nakladanej hermelin, muzika dle nalady a osazenstva a nekoncici vyber karibskejch, latino i kubanskejch rumu...zaviracka s poslednim hostem :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    OMNIHASH: Svadlena? blbec jo, ale zadny velky drogy co vim - myslim ze pise do casopisu board..neco s tema bike-ama a je na to patricne hrdej (jinak by to vsichni nevedeli), je akorat vecne nahulenej a obklopenej spoustou peknych holek (jakoze fakt), je to takova ta mladez bohatych rodicu...jestli tvrdy tak koks :-)
    vpodstate kazda druha holka v praze, kdyz se ji zeptas, jestli ji neco rika jmeno matej svadlena, tak rekne, ze ne, ale v hlave ji probiha jo s tim jsem spala a pak se na me vysral ...nebo mi to tak aspon jeden cas pripadalo :-) nastesti mam jinou cilovou skupinu :-P
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MR_DAN: jo rabušic bejvával vostrej. A pak jetě Matěj Švadlena - od základky sem ho viděl třikrát - jednou se mi snažil prodat nějakej kvér, podruhý vykládal o tom, jak pořádánějakou biketrialovou akci v akropoli a potřetí zrovna vyfás podmínku za vykradačku.

    KIKULINKA: co si pamatuju tak na slovenský bylo smažek podstatně víc.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KIKULINKA: sakra, omlouvam se, nedoslo mi ze to takhle vyzni - no, u nas sice nebyly smazky, ale nebyli tam ani kalici, kuraci a uz vubec ne zabavny lidi, proste az na vyjimky skola plna namyslenych dementu ;-)
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    MR_DAN: nj, povysenec z Kladsky promluvil
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KIKULINKA: no, co vim, tak jste jich meli na Slovensky peknych par - minimalne z meho rocniku, se kteryma jsem chodil do 1. a 2. tridy, to bych vyjmenoval tak 5 kousku a urcite bych nemohl rict s jistotou, ze jsou jeste vsichni nazivu (Pavel Pazdernik, Karel Tosner, Honza Rabusic, ....zbytej si nepamatuju jmena, rocnik 84-85)
    kam se na to hrabaly ty trinactilety deti, ktery par let zpatky okupovaly lavicky v parku u kladsky a kazdej den se oziraly rumem, vodkou a krabicovym vinem :-)
    HUHUKOKTEJL
    HUHUKOKTEJL --- ---
    KIKULINKA: honzu š. znám - seznámil jsem se s ním asi před sedmi lety (zrovna jedno z jeho mála krátkých klidných období). Hodnej kluk celkem, minule jsem ho viděl, je zase vyhublej a bledej a vůbec.... No nevim zda se z toho někdy dostane "- už to trvá možná trochu dlouho"
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    já pamatuju, když jsem tam byl s kámošem, nějak tak dva-tři roky to už bude.
    vejdem dovnitř a vidíme volnej malej stolek, tak si sedáme a pod tim kámošem rupla židle takovym stylem, že z toho byla hromádka špalíků, kterou přišel pozbírat číšník a ani nic neřikal, jen to odnesl a přisunul jinou židli:)
    a kámoš má tak 60 kg..
    to je dobře, že vyměnili nábytek
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    DYSTOPIK: Tak trochu retro styl je to pořád. Žádný sport bar, neboj:). Jen zmizela mračna kouře, protože udělali nvou ventilaci, vyměnili nábytek atp. Skutečně návštěvu doporučuji:).
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    co tady probíráte tu korunku, tak před dřív tam vařili fakt fajnově. normální česká kuchyně, všechno pěkně poctivý a za dobrou cenu. asi tak před dvouma rokama se to tam zhoršilo, co se týká kvality a podražily. (jakože pro příklad dřív svíčková za nějakejch 85+-, po zdražení snad za 120) to jsem tam nějak přestal chodit

    jestli to teda prošlo další inovcací, je to dobrá zpráva..

    ale zas to vždycky byla taková ta "tradiční" hospoda, kde se scházelo spousta staříků a k tomu ještě ty starý cedule, reklamy a to všechno po stěnách. nevim jak to tam vypadá teď, ale nějak mi to tam k tomu patřilo..
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    MIKULAS: co je SVP ? a jaky jsi ty rocnik ? :) se mi nejak nezdaji veky zucastnenych :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MIKULAS: Kdepak:). Tahle rekonstrukce musela proběhnout tak maximálně před půl rokem:).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam