• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    Hele a bude nědko zapisovat ty nově "poznaný" podniky k těm ostatním na nástěnku? Páč já tam nic z těch nových nevidim. Nebo sem trubka a čumim jinam =)
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    EUCHENIE: tam se posledni dobou promenujou samy podpbny
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    EUCHENIE: chvili jsme mel dojem, ze je to (pra)sestrenka ale ta nema vlasy tak dlouhe. ale na flore se casto potkavame :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    tyve sem vcera koukala, co se vcera promenovalo na flore, a nejen ja;))

    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    BPX: ano chodime chodime;) a pridavame se!
    KIGO
    KIGO --- ---
    jj slovenska tam to drive jelo
    BPX
    BPX --- ---
    HUHUKOKTEJL: sypu si popel na hlavu ze nepouzivam filtr :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    KIKULINKA: Pac jsi moc zespoda?? :o) a taky pac se znas s pankacema a ne bikero-skejtakama :o) a ja jsem devka prodejna a znam se se vsema proto ho znam i kdyz jsem brnenskej metropankac :oD
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    a ja ho neznam, jak je to mozny?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Jinak s tou vykradackou to takhle zni dost huste, on za to ale moc nemohl..... takze sice neni muj kamarad ale je kamarad kamarada a urcite vim ze neni uplne fer vytahovat takove veci na verejnem foru :o)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Ajeje vy asi myslite tohodle svadlenu http://www.lovebmx.cz/ :oDDD Zvlastni typek to urcite jo... a ja utekl z Brna aby se vsichni kolem me neznali.... no nic no :oD
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    MR_DAN: tyvole, no podle toho, co tady o tom člověku píšeš, tak bych fakt chtěl děsně vidět, co je to zač za Emana :D
    BPX
    BPX --- ---
    myslim, ze cestne misto na nastence by zaslouzil taky rumovej bar "Sbohem rozume" - k nalezeni na rohu Americky a Zahrebsky hned vedle Zanzibaru

    prijemny barmani, stylova vyzdoba, toceny Svijany, libovej nakladanej hermelin, muzika dle nalady a osazenstva a nekoncici vyber karibskejch, latino i kubanskejch rumu...zaviracka s poslednim hostem :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    OMNIHASH: Svadlena? blbec jo, ale zadny velky drogy co vim - myslim ze pise do casopisu board..neco s tema bike-ama a je na to patricne hrdej (jinak by to vsichni nevedeli), je akorat vecne nahulenej a obklopenej spoustou peknych holek (jakoze fakt), je to takova ta mladez bohatych rodicu...jestli tvrdy tak koks :-)
    vpodstate kazda druha holka v praze, kdyz se ji zeptas, jestli ji neco rika jmeno matej svadlena, tak rekne, ze ne, ale v hlave ji probiha jo s tim jsem spala a pak se na me vysral ...nebo mi to tak aspon jeden cas pripadalo :-) nastesti mam jinou cilovou skupinu :-P
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MR_DAN: jo rabušic bejvával vostrej. A pak jetě Matěj Švadlena - od základky sem ho viděl třikrát - jednou se mi snažil prodat nějakej kvér, podruhý vykládal o tom, jak pořádánějakou biketrialovou akci v akropoli a potřetí zrovna vyfás podmínku za vykradačku.

    KIKULINKA: co si pamatuju tak na slovenský bylo smažek podstatně víc.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KIKULINKA: sakra, omlouvam se, nedoslo mi ze to takhle vyzni - no, u nas sice nebyly smazky, ale nebyli tam ani kalici, kuraci a uz vubec ne zabavny lidi, proste az na vyjimky skola plna namyslenych dementu ;-)
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    MR_DAN: nj, povysenec z Kladsky promluvil
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KIKULINKA: no, co vim, tak jste jich meli na Slovensky peknych par - minimalne z meho rocniku, se kteryma jsem chodil do 1. a 2. tridy, to bych vyjmenoval tak 5 kousku a urcite bych nemohl rict s jistotou, ze jsou jeste vsichni nazivu (Pavel Pazdernik, Karel Tosner, Honza Rabusic, ....zbytej si nepamatuju jmena, rocnik 84-85)
    kam se na to hrabaly ty trinactilety deti, ktery par let zpatky okupovaly lavicky v parku u kladsky a kazdej den se oziraly rumem, vodkou a krabicovym vinem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam