KEDAREK1: jak jsem před chvílí napsal, v bei-dai-he mívali výborné kuře na kari. jako specialitku jsem si tam dával černé vejce, ale to je fakt jen pro některé lidi. a - v rámci let minulých, jak se nám od roku 1990 postupně "vyrojily v praze číny" - tam řadu jídel měli vůbec jako první, například věci s rybami a krevetkami. také některá thajská jídla. rovněž jedlé kdysi bývaly jakési kuřecí nudličky s něco-něco-něco a pórkem :-) i kachnu jsem si párkrát dal, byla dobrá.
bistro na jiřáku je především *JINÉ* než zbytek čín, protože - pravděpodobně - je to mnohem autentičtější vietnamská kuchyně... takže jako ve viettownu v sapě :-) drtivá většina "čín", a to na kontinentně jako takovém, totiž vaří vždycky "směsné původně-ale-pak pro bílé žaludky místně upravené" recepisy :-) na jiřáku k tomu dle tvrzení majitelů v článcích nedochází, proto je jiný.