MR_DAN: ne, znamenalo by to otevrenou kuchyni, Wok panve, dva hbity kuchare (neco na co si hraje Panda v Mallech, ale oni vari fakt hnusy) vydej do tech tradicnich papirovejch krabicek i s hulkama, jasny menu se slozenim atd... hlavne zadny "po secuansku, s cibuli" atd .)
ja ted jim s cinanama denne a delaj fakt super chutny veci, ktery neplavou v zadnym slemu (a kdyz, tak ho tam neni takova naloz), delaj ruzny kombinace, vetsinou maso a zelenina, jehneci s vajickem, veprovy s rapikatym celerem, pak treba koren lotosu s necim, delaj skvely palivy zalivky, ktery nejen, ze palej, ale i chutnaj... naposledy tu delali zampiony se slaninou a tak.. proste je to fakt bohaty a dokazou zpracovat skoro cokoli....
jeste se to samozrejme meni podle mistni prislusnosti, na severu jedi brambory a hovezi (takovej gulas, ale brambora tam neni priloha, ale hlavni chod - ji se k tomu rejze)-- a tak...
pak delaj ty svoje Hot Poty, ale to se neda pripravit jako jidlo s sebou, hrnec s varicem na stole, ochucena voda, do ktery stravnici hazi vsechno, hovezi drzky, krevety, zeleninu, maso, atd... a pak se to z toho hrnce po chvili vyndava a zere.. a pali to jak prase :)