• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    KARYSLAV: vyzkousej si 28/1,8..to je luxus:)
    BIRK
    BIRK --- ---
    MORPHLER: zoom...dik ty blaho to jsou palky...jsem cekal neco kolem 2-3 dolacu
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Teda po dlouhé době musím konstatovat, že ty profi skla (24-70/2.8 etc.) mají sice dokonalej obraz ale fakt se to nedá tahat jen tak sebou :-D

Zato s D700+35mmDX/1.8 to je jiná :-D

Tak třeba teď přibudou zase i nějaký fotky když jsem si uvědomil, jak je to nádherná kombinace..
    YNZA
    YNZA --- ---
    BIRK: ja sel jen po ostrosti uprostred
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    GEKONZPRAHY: Pokud to chcete vrátit (asi jo, jinak by jsi to sem nepsal), tak napište / zavolejte do Nikonu, pokud je majitel čech, tak věř že Nikon D3x majitelů po ČR neběhá zrovna moc.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    HUGGI: Vim o tom, a myslim, že u takovýho foťáku to tam bude, ale ten kámoš je takovej lopaťák, že to je jasně nad jeho schopnosti. Zejtra mi ho přinese ukázat do práce, tak třeba něco vyzjistíme.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    GEKONZPRAHY: v tom fotaku neni napsany ci to je?...V nikonech se to da nastavit, ze se to potom i uklada do exifu
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ty vole, D3x, sorry :) Teď nevim, jestli mi on řek do telefonu D3h, nebo sem se já na mobilu upsal, ale stalo se. Vono taky už sem v sobě nějaký to pívo měl :)

Každopádně má to bejt tělo, nějakej objektiv (nemam ponětí jakej), nějaká malá brašna, a to je všechno.

HUGGI
    HUGGI --- ---
    BIRK: ja nerikam, ze ji prodam...jen...jsem na ni mesic nesahl...mozna dneska na Talenty:)
    BIRK
    BIRK --- ---
    HUGGI: nahod cenu ...do posty ;)
    Ty voe si ji od tebe budu muset koupit kdyz si mi ji nechtel pujcit na jeden vecer
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    BIRK: a jaky ze jsou vase nabidky? ze bych zauvazoval o prodeji:)
    BIRK
    BIRK --- ---
    Jj nevite kde koupit gumu na 18-200 vr ii ? Chci tam dat novou a poslat to sklo do sveta
    BIRK
    BIRK --- ---
    KARYSLAV: no jen jsem chtel zminit ze tvoji nabidku rad navysim ;)

YNZA: v cem konkretne?
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    GEKONZPRAHY: D3h? Co tam vlastne nasel?
    TWARR
    TWARR --- ---
    d3h jo ? ;))
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Kamos nasel v autobuse 253 Nikon D3h. Pokud o tom neco vite, napiste mi zpravu.
    YNZA
    YNZA --- ---
    BIRK: sigmu lze vyzkouset primo u hamy, pokud maji tak i vice kusu. ten co se ti libi se pak da objednat na prodejnu. Ja vybirel ze trech kusu, a nemit to hned vedle sebe ten stejny snimek s jinym sklem, nepoznal bych nic
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    BIRK: Huš, jedeš?! Teď lovím já! :-D
    BIRK
    BIRK --- ---
    KARYSLAV: rovnou i me :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam