• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ULTRAMARINE: mám tu samou zkušenost, narovinu jsem se zeptal jestli si můžu nechat na ten poukaz vyčistit jine tělo a bylo jim to buřt.
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    REPLIKANT: u me si na to pri poslednich dvou cistenich pozor nedavali. D90/jina D90/J1/D300, bylo jim uplne jedno na jakej poukaz co nechavam cistit.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    REPLIKANT: v případě mimozáruční opravy (D80 předpokládám už v záruce nebude) se na tuto §19 nevztahuje.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    ULTRAMARINE: NACITALKA: Poukazy na čištění jsou obdařeny unikátním sériovým číslem fotoaparátu, a servisáci si na to dávají pozor.

Nehledě na to, že čistění snímače (byť můžeme kverulovat proč) zasahují pouze čistění oblasti snímače, pokud chceš vyčistit zrcadlo, matnici a celou komoru, je potřeba to při předání do servisu specifikovat požadavky.

Čištění snímače dělají v servisu viz.: http://www.nikon.cz/...article\data\CZ-Nova-adresa

TRESEN: Tak "bohužel" u nás platí zákony, takže pokud dáš foťák do servisu, mají na diagnostiku a opravu a navrácení zboží 30 dnů, takže to je zcela normální a zákonné chování. Jinak doporučuju prostudovat Zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, Část druhá, § 19(3) a v případě potřeby adekvátně zareagovat a nenechat se popotahovat ústupkama.
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    v idealnim pripade se domluvit s nekym, kdo ma poukazy na vycisteni k novymu fotaku a pak to tedy hodit to obchodu oznacenych NPP
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Prosim, kolik stoji, kam odvezt digitalni zrcadlovku na vycisteni vnitrku?
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    TRESEN: pan Maštalíř/Fotoškoda jaksi nový Nikony neservisuje - to dělá pouze oficiální servis Nikonu, kterýmu to oni předaj (fungujou poze jako sběrný místo).
    ale vysvětlit ti to nedokážu.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že když zadám u Maštalíře u Škody zakázku v servisu - seřízení ostřících bodů u Nikona D80, že mi nejsou do týdne schopni říct cenu a ještě k tomu celý foťák bez mého vědomí pošlou do Německa, aby tam tu cenu stanovili?!
    A do teď, dva týdny, nemám ani cenu ani foťák?
    Máte někdo podobnou zkušenost?
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    shanim Nikon AF-S 24-70/2,8.
    Kdybyste narazili na nejakou rozumnou, dejte prosim vedet. Paladix sleduju.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Nemáte někdo doma rozmlácenej Nikon SB-28? Potřebuju jen jeden kontakt do patice, respektive tištěnej spoj co spojuje patici s vnitřkem aby fungovala na těle (dal se odpalovat blesk) kamoš ho má přeseklej.

Kdyžtak pošta. Dík!
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    EGGH: wow
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    d800 za 50tis
    zbrusu nová D800, 1tis. snímků, záruka,praha - DIGITÁLNÍ ZRCADLOVKY
    http://www.fotobazar.cz/inzerat/100759/zbrusu-nova-d800-1tis-snimku-zaruka-praha?rss=1
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SEMIHOLSEN: 3100 nema AF motor takze budes muset s tím druhym sklem ostrit manualne.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    SEMIHOLSEN: vsechny objektivy s oznacenim "D" ti nebudou s D3100 ostrit automaticky, nemaji totiz, narozdil od "AF-S" objektivu, vlastni ostrici motor.
    SEMIHOLSEN
    SEMIHOLSEN --- ---
    Zdravim vsetkych, pre vas asi jednoduchsia otazka, ale ak mi niekto poradite budem rad ...viete vysvetlit rozdiel medzi Nikon 50mm f/1.4G AF-S a Nikon 50mm f/1.4D AF ?
    Jedna sa mi o to D, chcel by som kupit na fotak D3100.
    Dik
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Jedna hlaska z twitteru:

Nikon servis: "My jako stav přístroje nesmíme uvádět *zaprášený*, protože náš systém neumí diakritiku a zákazníci jsou pak uražení." :D
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    Ma nekdo zkusenosti s eye-fi kartami? Jsem asi rikal ze si ji dam jako druhou kartu ve fotaku pro snadne sdileni nekterych fotek na net, ale zpomaleni po udelani fotky (na primarni kartu, na tu eye-fi se to ani neukladalo) bylo tak hrozne, ze jsem ji zase urychlene vyndal... (D7000)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    The story of the smashed Nikon | Japan Camera Hunter
    http://japancamerahunter.com/2012/07/the-story-of-the-smashed-nikon/
    MAJA
    MAJA --- ---
    to bude fake - imho rozbít takhle D200 snad ani nejde, když je displej a bajonet nepoškozený ... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam