• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Tam bude jen neco "vohnutyho", jestli nejsi uplne levej, tak to opravis na koleni. Kdyby byl v haji AF tak nereknu, ale tohle bude mechanickeho razu...A servis si na tom pripadne financne samozrejme smlsne.
    YNZA
    YNZA --- ---
    zapomen na servis :)
    FARIN
    FARIN --- ---
    Opet tu jsem se servisnim dotazem. Minula vymena snimace probehla ke vsi spokojenosti. Jen popruh po vyndani moc nedrzi, takze co cert nechtel uvolnil se a 17-55 mi spadla na zem.

Odstipnul se kus plastovy filtrovy objimky, coz bych nejak vydrzel.
    Horsi je za z 17-55 je ted tak 38-55, protoze dal zoom nejde. Jinak vypada v poradku.

Nikon serivis nebo je jina moznost? A nejaky odhad ceny? Diky
    FARIN
    FARIN --- ---
    RUSSIANBLUE: vydavej to za umelecky zamer :)
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    ...dnes me nikon jednou potesil a jednou nepotesil..
    po par letech jsem vytahl D70 a byla zapnuta a baterka drzi...
    ...ale asi nas opousti snimac :D

Image and video hosting by TinyPic
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ja jsem ji ted videl vyndanou a docela jsem se divil ze ji jeste nekdo nevyrobil, je to uplne obyc matnice, neni na ni nic vyjímecnyho
    BAGRNASTROME
    BAGRNASTROME --- ---
    PEPAZZ: No vida, však sem řikal, že dřív nebo pozdějc budou;-)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PEPAZZ: focusing screens pro D600 a D800
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    YNZA
    YNZA --- ---
    jo tak to je este v prodeji
    YNZA
    YNZA --- ---
    a jak se to tak pohybuje cenove?
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    YNZA: Epson V700 by to mel zvladnout.
    YNZA
    YNZA --- ---
    Vim ze to nepatri uplne sem, ale sak aj nikon dela skenery...
    shanim klidne starsi kterej po naskenovani zas poslu dal skener, co zvladne 6x6.
    jak se to tak muze cenove pohybovat??? (a obyc skener s adapterem je nesmysl, to sem zkusil a nikdy vic)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    ...dalsi, co prechazi k Pentaxu :(
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    Prodavam komplet co mam od nikonu, D800 za 51 000,- Sigma 35/1:1,4 Art za 17 000,- a 50/1,8 G za 4400,- vsechno v podstate jako novy a v zaruce u megace, vic info na linku, ale nejsou to zrovna super friendly ceny, tak nepredpokladam ze by se toho tady nekdo chytnul.

+ grip od Meike kdbyy mel nekdo zajem, ten bez zaruky, ale prakticky nepouzitej za 1200,-

NIKON D800 - Bazar - PALADIX foto-on-line
    http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=282774
    Sigma 35mm 1:1,4 DG Art - Bazar - PALADIX foto-on-line
    http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=282776
    Nikon 50mm f/1,8 AF-S NIKKOR G - Bazar - PALADIX foto-on-line
    http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=282777
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    HUGGI: to je dost zjednodusujici ale bohuzel to odpovida - ono by to sklo pricloneny na tech f/2.8 bylo obdobny, jenze vetsina lidi by resila, ze na tom f/2, ktery tam je jako bonus, uplne ostry neni no..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    DOTCOM: viz MENTOL_: pokud chces splnovat dnesni standardy kvality tak to neni mozny..
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    Uplne jsem zapomnel na Nikon A a 1 - i tam davaj f/2.8 na ty 28mm ekvivalenty a myslim, ze by urcite zvladli f/2, jenze na plnou diru by byl znatelne horsi. U novyho Sony Zeiss 35/2.8 na A7(r) - vime, ze by f/2 zvladli z RX (byt trochu vetsi), ale proste jim to zato nestoji, radeji udelaj f/2.8 na jistotu, "vsichni" jsou nadseny jak to je ostry a "mene ostra kreativita, kde by to nevadilo" ma smulu no..
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    DOTCOM: nejak si nedokazu predstavit, ze by Nikon dnes udelal nejaky f/2 pancake sklo, zejmena siroky. Neni asi nahodou, ze i ten relativne jednoduchej 40mm od Canonu je f/2.8, na dnesni pomery rozliseni cipu to asi fakt neni jednoduchy aby ten pancake na dslr uspokojil trh a jakmile neni na plnou diru vyrazne dobrej (coz by treba spouste z nas nevadilo kvuli praci s pozadim) tak ten vyrobce dostane stejne na prdel viz. treba 16/2.8 na Nex. A tim, ze je/chce bejt Nikon optickej lidr, tak to fakt nevidim no. A s tou novou 35/1.8 FX uz to mas a ten fullframe o dost smysluplnejsi :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    HUGGI: tak existuje cela rada pancake skel i pro dslr, kdyby tu byl nakej pentax fanboy, tak uz by hazel linky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam