MENTOL_: Ale Sony nema vsechno, DSLR uz davno ne a dve, pokud se nepletu pres dva roky stary SLTcka taky neznamenaji nic co by udrzovalo latku mezi konkurenci. To ze ty se chces bavit o APS-C, ti neberu, ja mluvim o profi tride reprezentovane fullframe snimacem a adekvatnim lineupem skel, to proste nikdo momentalne nedela a kdo delal (Sony) rychle s jednim skoncil (taky moc neztratil, cca 10 mil. vyrobenych skel vs 95 mil. nikkoru je trochu jina liga ze jo). A vis co Petre, ja bych si to moc pral, vsak jsem to tu uz psal, ale nedokazu si to jednoduse spocitat. A pardon, argument, ze je to trend a potreba jit s dobou, neberu, protoze si nemyslim, ze by CSCcka dokazali momentalne nahradit profi DSLR. Jo a samozrejme ze jsem s Alfama fotil a zkousel je, a az s podivem, co tomu ti entuziasti vsechno dokazou odpustit (baterka, ovladani, drzeni...).
Zaverem, nevim co si mysli v Nikonu, a nevim co budou delat dal. Ale prijde mi az naivni prohlasit: "ted bych chtel to co dela Sony v barvach Nikonu" a zaroven pozadovat maximum od soucasneho hi-endu na poli DSLR. Muj osobni nazor je, ze oboje neni mozne. Presvec me o opaku. Zatim tu padaj jenom vyhody a nevyhody CSC a DSLR, ale to je uplne jina otazka.