Čus, po letech jsem si vzpomněl, že mám někde batoh s fotovybavením, tak jsem se na to mrknul a nabízim to k prodeji - několik let sem ale už mimo fotosvět, tak nevim, jestli jsou ty ceny vubec reálný, můžete to někdo prosím případně zhodnotit? Díky moc
Nabízím k prodeji níže vypsané fotovybavení:
Nikon D700 FX tělo - zakoupeno tuším 2010, nacvakáno více než 200 tisíc fotek, stav odpovídá stáří a využití jako pracovního fotoaparátu - některá tlačítka jsou zatuhlá od mořské soli a míchaných nápojů ale nemá to výrazný vliv na funkci. Je rozhozené ostření, nutné seřídit v servisu jinak pracuje jak má. Cena 5000 kč, dohoda možná (včetně 2x popruh, jeden je funglovka, 2x baterie + nabíječka).
NIKKOR AF 18-35 MM F/3.5-4.5D ED - FF širokoúhlý objektiv, jeví známky používání, přední čočka má menší oděrky bez vlivu na fotografii, zadní čistá. Cena 4000 kč.
Nikon 50 mm F1,8 AF D, jeví známky používání, ostřící kroužek lehce drhne (ale takto jsem ho před lety již dostal). Cena 2000 kč,.
LensBaby 2.0 pro NIkon - prima hračka, cena 2000 kč.
Nikon Speed Light SB 900 - používaný ale funkční včetně obalu a difuzeru, cena 5000 kč.
Filtry a paměťovky jsou na domluvě.
Fotobatoh Olympus /je nutné opravit jeden popruh (šikovný chlapec či děvče to zvládne levou zadní) za symbolických 500 kč.
Při odběru celku dohoda jistá!