• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: novinky v systemu
    NYX
    NYX --- ---
    Chtěl jsem vymyslet nějakého stupidního apríla, ale pak mi došlo, že toho loňského s nasazením komplet nového Nyxu nemám šanci překonat :-) Ani se mi nechce věřit, že už je to rok. Tak my to jdem s Tori řádně oslavit :)

    *tady si představte nějaký stupidní gif*

    A nebo ne, šup sem s ním!

    NYX
    NYX --- ---
    Pridal jsem nejakou zakladni kontrolu na odeslani identicke zpravy vickrat po sobe. V poste to porovnava posledni poslanou zpravu s tim, co se posila nove (stejny prijemce a text). V diskuzi to hleda jestli neposlal dotycny stejnou zpravu do te same diskuze v poslednich peti minutach.
    NYX
    NYX --- ---
    Tak jak jsem zminil v predchozim prispevku, udelal jsem podobne napovidatko i pro nektere html tagy. Vlozi to prislusne html a rovnou vybere segment, ktery budete chtit nahradit. Prijimam navrhy co za tagy tam pripadne dat nebo nedat.

    NYX
    NYX --- ---
    Udělal jsem jednu drobnost pro diskuze, kde se používají hashtagy. Správce diskuze může nastavit seznam doporučených a nyx pak usnadňuje jejich vkládání i filtrování podle nich.

    Přemýšlím nad podobným mechanismem pro vkládání některých html tagů (img, video, spoilery) po napsání <. Tak uvidím, jak bude fungovat tohle.

    Hashtagy
    https://www.youtube.com/watch?v=UZcSMUCToMU
    NYX
    NYX --- ---
    V chatu je ted rozliseno jestli uz si dotycny vase zpravy precetl nebo jeste ne. Jeste si nejsem jisty tim aktualnim zobrazenim (kdy neprectene zpravy jsou castecne zpruhlednene), ale to kdyztak doladim.

    A pardon za vypadek :-/
    NYX
    NYX --- ---
    Nyx ted frci (take) pres http2. Nejak jsem zapomnel, ze to uz davno neni nastavene :-)
    NYX
    NYX --- ---
    Mel jsem tu takovy neprijemny bug. Pokud mate nastavene presmerovani posty na e-mail a z toho e-mailu prisla stiznost, ze se jedna o spam, mohl se clovek co vam pise dozvedet vasi e-mailovou adresu. Melo by snad byt opraveno tak, ze pri obdrzeni stiznosti se vypne tohle preposilani a dostanete zpravu do posty, ze se to stalo.
    NYX
    NYX --- ---
    Je nově možné při tvorbě ankety zvolit, že jde nehlasovat a jen se podívat na výsledky.

    NYX
    NYX --- ---
    Když někomu píšete v poště, je tam nově indikátor říkající jestli mu přijde notifikace do aplikace, na e-mail nebo budete muset čekat než se přihlásí na nyx sám od sebe.

    NYX
    NYX --- ---
    🇺🇦
    Jinak tohle vypada jako perfektni rozcestnik, tak vyuziji tohohle mista aby se o nem vedelo rychleji. Dal budou uz zas jen nutne zpravy o Nyxu :-)

    Naši Ukrajinci – webový rozcestník pomoci
    https://www.nasiukrajinci.cz/
    NYX
    NYX --- ---
    Tak nakonec se mi ozvali ohledne testovani chatu asi dva lidi a chvili nim se mi s tim uz nechtelo sachovat, tak jsem to po nejakem doladovani prave nasadil. Kdyby byly nejake problemy, vypnout se to da v nastaveni. Tak dejte vedet co jsem kdyztak rozbil nebo je potreba doladit.
    NYX
    NYX --- ---
    V ramci dodelavani toho chatu [NYX @ nyx :: novinky v systemu] jsem pridal zvukove upozorneni na prichozi zpravu (ktere je na chatu vlastne nezavisle, tj. muze fungovat i kdyz si clovek chat vypne). Kdyztak v osobni / nastaveni si ho muzete vypnout pres "zvukové upozornění na příchozí zprávu" pokud tohle nastaveni neresi rovnou prohlizec (coz treba firefox resi, tam je nutne si to naopak pripadne pro nyx povolit).

    Jinak chat uz je v nejake testovaci verzi nastaveny a jen pro ostatni zaslepeny. Tak kdyby se naslo par pokusnych kraliku nadsenych testeru, muzu jim to selektivne zapnout taky :)
    NYX
    NYX --- ---
    V osobni / soubory jsou nahledy souboru, aby se v tom dalo lip vyznat. Podekujte [HOWKING @ nyx :: pripominky uzivatelu]

    NYX
    NYX --- ---
    A pripravuji dalsi vec co tu driv byla...nasazovat budu tedy az casem. Ted mam trochu hektictejsi obdobi v praci a nechci resit bugy na dvou frontach :) Ale muzu zatim nasbirat nejake pripominky k vzhledu a chovani apod...

    Donutili me :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=RPSa9PHmJpY


    Pujde to vypnout, pripadne otevrit i vlastnorucne pres klik na ikonku.
    NYX
    NYX --- ---
    Lucien mi připomněl další věc, kterou jsem ještě nestihl dodělat ze starého Nyxu. Takže již jde zase uložit hledání v tržišti, aby se k němu mohl člověk snadno vrátit. A nyx umí volitelně upozorňovat do pošty na vložení vyhovujícího inzerátu.

    Uloží se hledaný text (mělo by to umět i negace, fráze apod), kategorie a typ (nákup/prodej).

    Zvažoval jsem namigrovat i data ze starého Nyxu, ale po roce už to asi nemá moc smysl.
    NYX
    NYX --- ---
    Společně jsme to dokázali! Jsme součástí národního kulturního dědictví...nebo tak něco ^_^

    Vážený pane Jando,

    rádi bychom Vám oznámili, že jsme Vaše stránky nyx.cz https://www.nyx.cz zařadili mezi výběrové české webové zdroje určené k pravidelné a dlouhodobé archivaci webu s cílem jejich uchování pro budoucí historické a výzkumné účely.
    ...


    NYX
    NYX --- ---
    Hledani uzivatelu (tu ruzne autocomplete na vice mistech) doted radilo:
    presny nick, pratele, ostatni podle abecedy
    nove radi:
    presny nick, pratele, ostatni podle casu posledni aktivity

    Myslim, ze to bude uzitecnejsi, kdyz se tam nebude michat spousta neaktivnich id.
    NYX
    NYX --- ---
    Fotografie nahrané k inzerátům se ukazují v lighboxu i v tom příspěvkovém zobrazení (diskuze v https://nyx.cz/topics/100 )
    NYX
    NYX --- ---
    Opravil jsem vkladani embedy ze Soundcloudu.

    Excerpt - 10.32pm Session - Persepsjonstransformasjon
    https://soundcloud.com/tangerinedream_official/excerpt-10-32pm-session
    NYX
    NYX --- ---
    Pokud prilozite obrazek vetsi nez 8MB, resizuje se jeste pred uploadem v prohlizeci na mensi, Melo by to vyresit mega plachty co produkuji nektere mobily, ktere ted Nyx odmitl i jenom nahrat. Prosim o test na ruznych telefonech, ja testoval jen na desktopovem firefoxu a chromu. Diky

    Resi [LAUNCHER @ nyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam