• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    HARALD
    HARALD --- ---
    ADAM: eBanka má systém pro eshopy. Jako klient eBanky jsem ho už několikrát použil. Ze stránky eshopu se zavolá autorizační stránka eBanky a po potvrzení platby se vracíš na stránku eshopu.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ahoj, nemate nekdo zkusenost s pujckou penez a rucenim nemovitosti? Potrebovala bych pujcit na odkoupeni casti domu a muzu rucit jinou nemovitosti (ve vlastnictvi rodicu). Kde by bylo nejlepsi si pujcit? A kdyz mam BU u KB, ma nejake vyhody mit pujcku od stejne banky co BU (eventuelne obracene)?
    Dik :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    kvuli zdražení poplatků se pro mě stává systém paypay nadále nepoužitelný. otázka na uživatele ebanky: umožňuje jejich stystém také volání určitě url adresy po obdržení platby?
    (či tam je jiný mechanismus, kterým lze automatizovat kontrolu příchozích plateb ve velkém? (pro potřeby ehsopu).

doteď jsem používal paypay, ale 10kč za příchozí platbu je příliš :-(
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    ROMANET: ja myslim, ze i u nas se da vybrat pouzitelna kombinace s minimalnima poplatkama... jen se to asi bohuzel neda dosahnout v ramci jednoho mega-ustavu. muj plan je zatim FIO + ING + CS kreditka... uvidim, jak se to vyvrbi na podzim s tim s24.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    velky bankovni domy drzej priblizne stejny hladiny poplatku i sluzeb. koneckoncu zahranicni kupci chteji dostat zpet svy investice.
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    TOMASH: doted sem s CS nemel zadnej vetsi problem a az na nektery poplatky sem byl celkem spokojenej. mam u CS vic produktu, ktery mi vyhovujou, ale ten sporoziro-ucet se zrusit postupem casu chystam - ucet jinde uz mam delsi dobu.. ty ostatni CS produkty si ale necham, tak doufam, ze ten S24 opravej a na podzim opravdu rozsirej S24 Start o kreditky, jak slibujou, abych moh hladce emigrovat :)
    nicmene tenhle S24 bug prilis s obecnou CS-politikou, kvuli ktery bych rusil ucet, nesouvisi myslim....
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    nechtel bych rozpoutavat nejakej flame, ale nechapu, proc teda od sporitelny neodejdes, kdyz maj spatny sluzby? neni lepsi davat penize nekomu, kdo ti za to da i nejakou protihodnotu?
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    hehe.. tak nejen, ze je S24 momentalne offline, ale este se mi podarilo najit bug - pokud se clovek pokusi prihlasit v tomhle offline rezimu, tak se to bere jako neplatny prihlaseni, jako bych zadal spatne heslo a po 3ech pokusech mi to pro jistotu celej s24 zablokovalo. dokonce mi ten bug i potvrdili na s24 lince. moc rad delam betatestera za vlastni $$$ :///////
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    jsem si vyfiltroval poplatky v csob. za ucet, ktery pouzivam na dva trvale prikazy a prijeti dvou prijmu mesicne platim asi podle pocasi 60-95kc/mesicne. wtf.

zlaty bank of new zealand

30/04/2007 FEE BANK FEE (INCL $4.55 REBATE) 0.00
    (2 vklady hotovosti v bance, 2 prijmy na ucet a 2 vybery z bankomatu a 14 pouziti platebni karty)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    YNZA: na na svym pocitaci si muzes delat vsechno, ale banka se to nedovi :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    servis24: Systém pracuje v režimu offline, pro vybrané účty nemohou být nyní zobrazeny některé informace.

tak je to online nebo offline bankovnictvi todleto??? omg
    EARL
    EARL --- ---
    nemate nekdo kreditku od citibank? nejaky zkusenosti?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ONE111: taky uz jsem vyzkousel vkladani penez do bankomatu. to napisete, kolik tam davate, vyjede vam papir a obalka. do obalky trcite love a papir a v bance to druhy den prepocitaj a pripisou na ucet. takze nemusite se bat, ze se s milionem v kapse ztratite.
    ONE111
    ONE111 --- ---
    ROMANET: Nekde holt konkurence funguje :0).
    DATEL
    DATEL --- ---
    Ahoj, mám dotaz k rozměňování peněz v bance. Když přinesu drobáky se stejnou hodnotou, tak do 100 ks mincí by měla být výměna za papírovku zdarma, nad 100 ks se platí. Jak je to ale opačně? Tj. přinesu 3000,- Kč (2000+1000 nebo 3x 1000) a budu chtít rozměnit na kovové 50,- (tj. 60 ks) - taky se za to něco platí? A můžu takhle rozměnit peníze i v bance, kde nemám účet? Nebo na poště?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    tak musim slozit poklonu novozelanskemu bankovnictvi.

je mi min nez tricet, takze mam ucet bez poplatku a to do 30 nejdrazsich ! transakci mesicne.

takze platim kartou kazdej nakup a vybiram penize, kdy chci a tech 30 neprekrocim (nebo mozna o fous) no a neplatim naprosto vubec ale vubec nic. no je to nadhera mit tam proste moje penize, ktery se proste nezmensujou. teda zmensujou, ale to je utracenim.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    OTAVA: Negativní zkušenost jsem měl pouze s rušením účtu - po skončení studia jsem už nepotřeboval další účet :-). Jinak jsem ten účet prakticky nepoužíval.
    Jinak znám dost (relativně) spokojených klientů KB. ALe každý má jiné důvody - já bych třeba možnost zajet autem k mincovnímu boxu úplně nedocenil ;-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LEFTY: Tvoje negativni zkusenost s KB by me zajimala. Uz jsem u KB nejakej ten patek a zatim nemam jedinou pripominku. Jsou sice trochu drazsi, ale to (aspon pro me :) kompenzuji jejich sluzby a vstricnost. Mozna jsem jenom klikar :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    fuck da ČS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam