PSYSBEE: Sem zvedavej kolik recesistu si tam da fotku vlastni rite ci prirozeni :-D
ADAM: Jj pred nedavnou dobou jsem to zazil. Jakakoliv dodatecna zmena ke ktere je potreba smlouva atd. je nutna udelat na domovske pobocce.
Docela prdel neb jsem mnel novou obcanku a chtel si vybrat penize na prepazce k cemuz mi bylo zdeleno ze mam novy OP tudiz nesouhlasi s OP k podpisovemu vzoru a musim si ho zmenit => To lze jen na "domovske" pobocce takze smolik. Jeste ze sem mohl vybrat alespon cast z karty.
Jinak
mBank elektronicke bankovnictvi nefunguje v Číně to jen pro info. pritom
ČSOB tam jede v pohodě :-( ale třebas takovej seznam tam mněl taky celkem problémy.
Další na co jsem narazil standartni kartu od ČSOB nebyl schopnej pobrat terminál v hotelu, a hotovost mi byl schopen vydat az asi 12 bankomat (tech 11 predchozich umrelo na jakousi chybovou hlasku) a ve finale je tam max. co dostanete 2000 ci 2500 EMB (asi 5-6000 KC) => celkem solidní problém.
Nastesti ac elektronicke bankovnictvi mBank nejede v cine vubec (ani web poradne nemaka) tak karta fungovala bez problemu. Akorat by bylo fajn kdyby zvazili pridani SMS upozorneni na prichozi platby apod.