• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ANDY_WARHOL: a neni uz dneska jedno jestli se vr 98 mikrofise na prepazkach jeste pouzivali anebo je o rok pozdejc zrusili a slouzili uz jen pro reklamace a zalohu v pripade vypadku systemu?

btw: pro pripadne zbyle klienty CS, kteri jeste nezkusili :
    http://www.csas.cz/banka/kartapodlevas/index.html
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PSYSBEE: rikam ti pouzivali to jeste po revoluci, videl sem to na vlastni oci, rikam tomu sklo, samozrejme je to mikrofis, ale to neni podstatne
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ANDY_WARHOL: ne na skle, ale na tzv. mikrofiších a ty se prestali pouzivat uz nekdy pred revoluci .. pak uz slouzili jako zaloha kdyby nahodou vypadl centralni vypocentni system
    Takze hodne davna minulost, tohle bych sem netahal, to se soucasnou sporkou nema nic spolecnyho..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja sem rusil ucet u sporky v roce 97 nebo 98 (mozna jeste o fous pozdeji, presne si to nepamatuji) a to tam jeste ty skla pouzivali
    ale nevim, presel sem k expandia bance, dnes tedy ebance a to byla jina liga
    ADAM
    ADAM --- ---
    to ale musí být hafo let zpět
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tu sporku bych nechvalil, driv to samozrejme tak nefungovalo, data o uctech meli na skle a kdyz si byl nekde jinde nez si mel domovskou pobocku tak si nedostal ani kacku a nemel si sanci nic vyresit
    ADAM
    ADAM --- ---
    FINSON: v čsob ti hotovost samozřejmě vydají. ale mám pocit, že když budeš chtít nějaký dodatek ke smlouvě, bankovní simkartu, nebo třeba zrušit účet, odkáží tě na vlastní pobočku.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: zkus zajit do GE, driv tam "kdekoli cokoli" byla cista utopie..
    FINSON
    FINSON --- ---
    ADAM: Před 6 lety mi v KB odmítli vydat hotovost na přepážce pobočky, protože nebyla moje domovská. Ale čekal bych, že dnes už je doba zase trochu jinde.
    ATAN
    ATAN --- ---
    ADAM: jj, driv to tak bylo. ale ted uz je to snad jedno.
    ADAM
    ADAM --- ---
    imho v čsob musím s každým prdem na vlastní pobočku...
    FINSON
    FINSON --- ---
    ADAM: Já nevím, já to považuju za standard - ona ještě dnes nějaká banka nemá informační systémy svých poboček propojené?
    ADAM
    ADAM --- ---
    díky za info! (v tomhle je čs dobrá - cokoli zařídíte kdekoli..)
    FINSON
    FINSON --- ---
    ADAM: Jde to na kterékoliv - osobně vyzkoušeno přede dvěma měsíci.
    ADAM
    ADAM --- ---
    a teď bych měl trošičku přízemější dotaz - chystám se rušit tři účty u České Spořitelny. Najde se někdo, kdo mi poradí, zda to je možné provést na kterékoli pobočce, či zda musím na svou domácí?
    HARALD
    HARALD --- ---
    HARALD
    HARALD --- ---
    RETAL: Souhlasím, že sem téma patří i s tím, že utlačuje jiná témata. proto jsem nahodil anketu.

AIAX: Zdá se, že ti vadí pojem spiklenecká teorie. Teorie, že celý stávající ekonomický systém je podvod do kategorie spikleneckých patří; imho by bylo vhodnější ji postavit jako debatu jestli modifikovat stávající systém a jak, pak už by to spiklenecká teorie nebyla
    RETAL
    RETAL --- ---
    Já si stáhnul toho Rothbarda a mrknu na něj. To téma je zajímavé, ale chci se na něj podívat "méně zapáleně". :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    RETAL: Rozumím, nechal jsem se unést tématem. Pokud jsem nikoho nepřesvědčil, ale aspoň přiměl k zamyšlení nad tím, jestli je Země opravdu placatá, jak nám všichni říkají, jsem rád.

Omlouvám se a díky všem za trpělivost :))
    AIAX
    AIAX --- ---
    HARALD: Je to tvůj klub, anketa je super nápad, ale navrhoval bych jiné otázky:

1. Pokračovat v zamýšlení se nad skutečným problémem dnešního finančního systému a možnostech řešení.
    2. Všechno to zní logicky, ale jelikož politici vždy jednají v zájmu lidí, tak to musí být spiklenecká teorie. A vůbec, z přemýšlení bolí hlava, pojďme se bavit, která banka má lepší logo.
    3. Je mi to jedno, chci vidět výsledky.
    RETAL
    RETAL --- ---
    Myslím, že to téma sem patří, ale už se rozrostlo natolik, že utlačuje jiné dotazy a Aiax by udělal lépe, kdyby požádal o založení vlastního klubu. Jsem pro ukončení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam