• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: roční poplatek není všude... citi ho u většiny nemá a i my budeme mít variantu s 0 Kč poplatek ročně.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NAVARA: Protože kreditky mívají nižší úroky a de facto ti to dává kontokorent jedné měsíční spotřeby zdarma. Nevýhoda je v ročním poplatku a nutnosti nákupu zboží (výběr z bankomatu nebývá bezúročný).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NAVARA: protože když to používáš rozumně, může to fungovat podobně jako kontokorent - a přitom neplatíš úroky...

NELDE: lze dohledat na fóru - ale jde o to, že když se zaregistruješ v klubu sazka, tak můžeš na svůj "sazka účet" vkládat peníze (je to zdarma, ale max 10k najednou, ovšem jde to libovolně opakovat) a potom si ty peníze můžeš "stáhnout" na zadaný účet, třeba v mBank. peníze jsou tam docela rychle - jde tak o vklad peněz zcela bez poplatků (na rozdíl od pošty).
    podobně to fungovalo i u fortuny, ale ti zavedli, že po bezplatném poslání peněz na účet musí následovat sázka a až pak máš nárok na další bezplatný převod.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELDE: proc by mela?
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    NELDE: k tomu mam nejaky ... jk to nazvat.... "odpor" ?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Jak je ta Sazka?
    NELDE
    NELDE --- ---
    THE_ID: Není lepší kreditka?
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    ADAMM: akorat teda ted je pro mne ten kontokorent celkem dulezitej.... rozjezdy pro hvezdy nic moc a uvewry fakt nechci.....
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    ADAMM: jedu predevsim v prevodech v Čr a platbach kartou....
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    THE_ID: připravuje se, ale zatím není. předpokládám, že bude někdy na podzim/v zimě.

zároveň je fér říct, že mBank nelze tak úplně doporučit ještě pokud a) často využíváš zahraniční bankovní převody (nemyslím teď platbu on-line v zahraničních obchodech, ale klasický zah. převod) b) jedeš hodně v hotovosti - mBank je bezhotovostní a peníze do ní dostaneš buď přes Sazku (vymysleli naši klienti, je to zadarmo) nebo klasicky složenkou na poště.
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    ADAMM: a jak je to u mBanky s nejakym tim kontokorentem???
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    ADAMM: hezkyyyyy :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    THE_ID: a jako bonus máš mě jako mBank/nyx helpdesk ;)
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    NTR23: bomba! dekuji.... v noci budu lustit :)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    tak si přečti http://www.mbank.cz

Tři výběry z jakéhokoliv bankomatu zdarma, pak 19 Kč. Jinak vše přes web.
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    NTR23: to taky jde??? fiiiiha! ale i tak bankomat atp. kdyz nemam v meste bydliste tak se nedoplatim.....
    NTR23
    NTR23 --- ---
    THE_ID: objednej si kurýra, do pobočky netřeba chodit
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    ZBYNEK: mno jo, ale mBank ma nejblizsi pobocku pro mne v Plzni, coz je nejakych 90km..... trochu z ruky :(
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    THE_ID: Něco je např. tady: http://www.mesec.cz/ucty-a-karty/bezne-ucty/

Každopádně momentálně vychází nejlíp mbank
    THE_ID
    THE_ID --- ---
    ahoj lidi.....
    mam takovy dotaz...
    potrebuju prejit ze studentskeho uctu na jiny bezny ucet a absolutne nevim, kde mam hledat nejake seznamy a srovnani uctu ruznych bank. Vubec se ve financovani nevyznam :( :-D a ani mne to moc nezajma, hlavne mit ucet kterej mi bude sedet :)
    nemate nejaky typ kde najit prehledy uctu nebo neco takovyho???
    NTR23
    NTR23 --- ---
    _BENNY: to je jen marketing...počkej, tak růžové to určitě nebude
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam