• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULYZ:
    - v podminkach by to psat meli, je to velmi nestandardni duvod zamitnuti
    - pokud tam budes mit jenom tohle, nic hrozneho se nestane
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BUNDA: NAVARA: aha... takze v mbanke mi zamietnu a inde uz potom nedaju lebo tam budem mat trestne body? skoda, ze sa taketo veci nepisu v podmienkach pujcky... to by som asi chcela vela
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULYZ: za zamitnutou zadost (coz je dosti tragicke, kdy je s vahou 100% zamitnuta proto, ze jsi doposud zadnou pujcku nemel... bez ohledu na kreditni produkty).
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BUNDA: kontokorent do leta t.r., kedy mi ho zrusili kvoli zruseniu stud. uctu kvoli veku
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JULYZ: záznam do registru o neudělení půjčky.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    NAVARA: za co dostanes trestne body? za ziadost o pujcku???
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULYZ: ano

BUNDA: bohuzel, mbanka do tohodle registru nenahlizi

PISTA1: a ta drobna "pravda" je na cele mpujce ten nejzasadnejsi problem - je jedno kolik mas prijem, jaky mas scoring,... - pokud jsi nikdy nemel pujcku, automaticky neprochazis (a jeste dostanes trestny body do registru).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JULYZ: pokud jsi kontokorent využíval a včas splácel a není to 4 roky v minulosti tak bys pozitivní záznam mohl mít :-)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Náhodou půjčku od mbanky mám a je naprosto super.
    50 kolíků jsem dostal naprosto bez problémů, je pravda že jsem měl už 2 půjčky u čsob

Ale neznám nikoho jinýho kdo mě půjčí 50tis a bude mě to stát jen 500 a nic víc ;o)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    NAVARA: jaj, ty myslis tiskom clanok co?
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    NAVARA: dik, skusim si to vyhladat, pozerala som sa zatial len na finance.cz a potom konkretne na csob, ge money a tu mbank (v ktorej si od noveho roku planujem zalozit ucet, preto sa na nu pytam)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULYZ: 16.12. vysel v MF clanek, na kolik prijde pujceni 40k na 3 roky u ruznych bank vcetne vsech skrytych poplatku apod, nejlevnejsi vysla KB (48285,-), pak Raiffeisen (49555,-), naopak nejdrazsi CS (52921,-).
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    NAVARA: presne 100000 na tri roky chcem. ale v registre uverov nebudem ak sa nepocita kontokorent...
    tak nejake ine moznosti?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    navic jedina varianta pujcky je 100k na 3 roky, coz na auto asi stacit nebude...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULYZ: v registru uveru, pokud jsi nemel zadnou pujcku nebo hypoteku (kontokorenty, kreditky,... mbanka neakceptuje) tak nemas sanci - prijmy mbanku taktez nezajimaji.
    HARALD
    HARALD --- ---
    JULYZ: nejspíš registr neplatičů
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BUNDA: alebo nejaky bankovnicky register (netusim ci existuje, mozno ano)... a to neviem ci mam nejaky ale ucet v CR uz mam vyse 8 rokov, v CSOB
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    BUNDA: myslis v registru trestov alebo akom... o ziadnom zazname nikde neviem
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JULYZ: a máš pozitivní záznam v registru? Pokud ne tak na to zapomeň a hledej jinde...
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    a co mPujcka? oplati sa? malo by to byt na financovanie kupy auta...
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM: M forum mi prijde posledni dobou dost zbesle :-) Stacila odpoved ano meli jsme klienty v egypte, dokonce v Hurgade a veskere operace bez problemu :-))
    Ale diky..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam