ADAMM: vzhledem k tomu, ze tam mam nekolik uctu sam stale, vzhledem k tomu, ze tam ma nekolik uctu i ma polovicka a pomerne dost lidi z meho okoli, tak ano, mam i aktualni zkusenosti.
Mimochodem pro priznivce PayPalu, eBay a jinych nakupu z ciziny. mBank ma jedny z nejhorsich kurzu a to nemluve o tzv. konverznich poplatcich, ktere oficialne uctuje VISA, ale neoficialne posila zpet mBank. Toto si dovolily delat banky v USA pred 10ti lety a kdyz se na to prislo, tak dostaly pekne pres koule. Ale mBank to koukam prochazi uz par let v CR a nikomu to nevadi.
MRTVY_KENNY: neumi a z podstaty fungovani ani umet nebude. Vsechny ty stanky a kiosky jsou lide na zivnostak, kteri jsou pouze nahaneci ovecek. Proto se i veskere reklamace resi pres telefon.
ADAMM: jenom pro zajimavost, tohle je taky velmi "zabavne" -
http://www.nbank.cz/
NELDE: v mem pripade nejde ani tak o lidsky faktor, jako o nastaveni jejich systemu a "vydelavani" na lidech, viz. kuprikladu prave konverzni poplatky za zahranicni transakce. Nebojim se to nazvat zlodejnou.
VXP: mohu znat logiku toho, proc pouzivat FIO jak vkladomat a potom nasledne preposilat penize do mBank? Co mBank tak skveleho proti FIO nabizi? Opravdu zcela seriozne by me to zajimalo.
VXP: mBank zcela rozhodne prvni zadarmo nebyla. Prvni zadarmo bylo FIO.