ASACHI: přijde mi to lehce neuvěřitelné (nechci říkat nepravdivé)...
1) karty se posílaly poštou (neaktivované, aktivují se v IB), kurýrem jen v případě, že opakovaně nebyly doručeny.
2) na mLince byli Slováci, Poláci nikdy (vím to, natrápil jsem se s nima sám dost). nevím co je zablokovaný účet (asi spíš IB?), ale na mLince se člověk hlásí buď heslem nebo se objednává zpětné volání, samotné RČ a dobré slovo opravdu nestačí.
Rušení účtu neprobíhá na pobočce - ten člověk na pobočce (a ano, to může někomu vadit) nemá ani možnost podívat se na tvůj účet, ani nic rušit a tedy ani nic zadávat do systému - jen to předá na centrálu/backoffice. Nevím o nikom, kdo by nedostal peníze na účet, který tam uvedl (a myslím, že v takovém případě by to bylo hnedka na Nově).
Karta neexpiruje po roce, ale nyní po třech, první karty expirovaly po dvou.
Neplatný certifikát (= vydaný nedůvěryhodnou autoritou) měla dlouhodobě ČSOB. Skutečně nevěřím tomu, že by data šly přes http - to je čistá blbost. Stalo se, že na webu (informačním / nápověda) nebyla aktuální hodnota certifikátu, což je samozřejmě chyba, ale rozhodně to neznamená prošlý / neplatný certifikát. To je skoro na šíření poplašné zprávy.
Samozřejmě ti neberu tvou nespokojenost, s pánembohem nadávej na mBank kudy chodíš - ale nebaví mě číst věci, které prostě nejsou pravdivé (špatná úroveň některých konkrétních lidí na mLince a v pobočkové síti byla rozhodně jedním z hlavních problémů mBank - už tam skoro tři roky nepracuju, takže nedovedu posoudit současnou situaci).