• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    S474N: pokud investuješ dobře )nebo máš lidi, kteří investují dobře za tebe),a že takových klientů máme :), tak to "čti se ztrátou" není pravda..ale v tomhle případě...ztrátu bych určitě nerealizoval,a le fondy od IKS asi ani do budoucna nenakupoval
    S474N
    S474N --- ---
    NECROMAN: obecne nechapu, proc si draze pujcovat penize a potom "vydelavat" stylem, jaky si napsal (cti, se ztratou). Vynosnost si muzes spocitat sam, ale obecne tvrdim, ze nez takoveto spekulace, tak radeji umorit dluh jako takovy.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Mam dotaz, co byste delali na mem miste :)
    Splacim hypoteku za byt a ted k tomu pribude i neco za rekonstrukci, dohromady cca pul mega. Se splacenim nejsou potize.

Na druhou stranu jsem cca pred dvema roky po porade s bankovnim poradcem "velmi chytre" ulozil cca 200k, jakousi rezervu, na tento fond:
    http://www.iks-kb.cz/web/detail_fondu.html?Fond=KB_Akcent_2&FundId=10119373
    Aktualne je 10% v minusu, ale je to zajisteny fond, takze nekdy ve 2016 dostanu zpet 100% zpatky, kdyz bude nejhur (minus asi 1% za vklad). Kdybych to vybral ted, tak je to za aktualni hodnotu.

Ma cenu to vybrat ted se ztratou 10% a umaznout dluh, nebo pockat pripadne na to ukonceni fondu a dostat 100% zpet, nebo to precerpat na jiny fond, ktery bude "lepsi" a pockat, az se ta ztrata dozene?
    Dik :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    JTP: taky jsem si říkala, že poplatky jsou ve stovkách a tato banka mi tyto převody dá "zadarmo". nevídané na českém trhu :o)
    JTP
    JTP --- ---
    VERONIKA22: No vida. Pro obchody se Slovenskem je to každopádně zajímavé řešení, které mi poradil jeden známý. Otázkou je, jak dlouho jim to budou ostatní banky "tolerovat", když jim berou poplatky v řádu sotvek korun za zahraniční převody :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    JTP: tak účet se slovenským číslem účtu jsem dostala i pro účet založený v českých korunách. a nakonec jsem tedy založila účet v korunách když mi dali i ten slovenký "eurový".
    NELDE
    NELDE --- ---
    YNZA: Ale ne, servis 24 znamená 24 miliard vybraných na poplatcích (-;
    YNZA
    YNZA --- ---
    Upozornění pro klienty služby SERVIS 24 Internetbanking Vážení klienti, z důvodu aktuálního počtu požadavků na službu SERVIS 24 není v současné chvíli možné přihlášení do aplikace Internetbanking. Velmi se Vám omlouváme za způsobené potíže. Pro úspěšné přihlášení uzavřete prosím Váš prohlížeč a opakujte přihlášení později.

servis 24 znamena 24 dni v mesici to jede :D
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    NAVARA: o tom zadna

a kdy se na to divam znova - nepripada mo to jako 404 (tohle je imho problem s resolvem DNS nebo kenektivitou serveru jako takovemu), ale neznam hlasky ze SAFARI
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VLASTIS: během (řádně dopředu ohlášené) maintentance má být zobrazena zástupná stránka s informací o tom, co se děje - nikoli 404ka
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    vypadek serveru o pul jedne v noci nepovazuju za fatalni FAIL
    Imho bezny cas na maintanance
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ABE: holt safari no :-)
    ABE
    ABE --- ---
    TV reklama me nalakala a kliknul jsem si:
    FLAD
    FLAD --- ---
    PISTA1, VANEK: OK, diky moc.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    FLAD: v okolí vím už asi o 5 obchodech kde to běžně praktikujou
    FLAD
    FLAD --- ---
    Nevite nekdo, jak jsou standardne smluvne osetreny interchange fees na platebnich kartach? Mel jsem pocit, ze si obchodnik nesmi zvysovat cenu zbozi o interchange fees (tzn. prodavat zakaznikovi platicimu kartou za vyssi nez standardni cenu), a ted jsem narazil na situaci, kdy to obchodnik udelal.

Diky moc.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    z unicredit jsem měl dneska dost nerva jak to nefachalo... jsem potreboval nutně poslat prachy. Musel jsem to řešit posláním peněz z airbank spořáku... pětikoruna v hajzlu :-D
    Ale tak zase tim zhodnocenim se mi stokrat ta odchozi platba už zaplatila :-D
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    VLASTIS: připiš si do seznamu i KB, kolem 11 měla výpadek, resp dloooouhé odezvy taky :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VLASTIS: pokud jde o Zuno tak čtu nějak často trable s dostupností IB.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    tak vypada to na svetovy den nedostupnosti Inet Bankingu

ZUNO - opet vypadek
    Unicredit - taktez ;/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam