• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Taky mi přijde zvláštní použít slevomat. Nicméně je to docela laciný inzertní kanál. A pokud dávají 500 za nového zákazníka, tak proč ne. Mám pokušení si těch 475 vydělat. A pak zrušit účet.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: mi jen unika ten zpusob.. jakoze banka, ktera donedavna masirovala i reklamou v televizi, ted pouzije slevomat.. treba u zivnostnika s nehtovym studiem chapu, ze je to daleko nejvetsi expozice pro potenc. zakazniky, ale u takove spolecnosti je to imho zvlastni..
    S474N
    S474N --- ---
    HROBO: a co prolistovat par stran nazpet?
    HROBO
    HROBO --- ---
    zdar, chcel by som si otvorit ucet v zuno, jake s nim mate skusenosti? pocul som ze im casto padal ib, uz je to ok? popripade, ktory ucet zadarmo je najlepsi? diky!
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak nevím, bylo to plánované, nebo jim teče do bot (málo klientů?)
    Nabídka banky ZUNO - 25 Kč dáte, 500 Kč dostanete | Slevomat.cz
    http://www.slevomat.cz/sleva/20919-nabidka-banky-zuno-25-kc-date-500-kc-dostanete/ven/?address=http%3A%2F%2Fwww.zuno.cz%2Fslevomat
    S474N
    S474N --- ---
    SKATEMURAI: rozlisuj platbu a platbu kartou, takze nikoliv.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    mBank taky... i když v Polsku, Česku a Slovensku dohromady :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    JIMIQ: Axa Bank je docela velká banka (-; 1,8m klientů
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    preferuje velké banky, takže asi spíš ČSOB nebo Poštovní
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TABO: pokud nechceš často někam přesouvat (je tam 5,- poplatek) tak AirBank?
    NELDE
    NELDE --- ---
    TABO: Co Axa?
    TABO
    TABO --- ---
    Ahoj.
    Chtěla bych si založit spořící účet.
    Preferuji velké banky a možnost řešit převody přes internetové bankovnictví.
    Nemáte prosím nějaký tip?
    Přemýšlela jsem o Unicreditu kvůli poměrně vysokému úroku, ale internetové bankovnictví jim prý moc nefunguje.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: stane se...
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem ji neměl aktivovanou (-;
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: nevím o tom. Po telefonické aktivaci prostě používám.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Není ji potřeba nějak "inicializovat", nejsem si jist jestli jsem něco neměl provést a neprovedl.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: tak speciálně v Anglii byl dlouho problém i s mBank kartami díky pin online. Jinak cca před 14 dny žena v Lutonu jak platila, tak vybírala s axou bez problémů.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem dneska chtěl vybrat z karty Axy a bankomat v UK hlásil, že dočasně nedostupné )-; Doufám, že se to nebude opakovat při příští cestě. To by potom byla celá karta na nic.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ADAM: a jde to vubec? ty jihoamericky zeme maj dost casto omezeni a jejich meny nejsou volne smenitelny, z brazilie se napr. nesmej vyvazet Realy, tudiz kdyz odlitas, tak si musis penize vymenit za dolary...
    S474N
    S474N --- ---
    Jinak k tomu tipu, zkusil bych se porozhlednout po nejake devizovce, jestli by to nezvladla.
    YNZA
    YNZA --- ---
    statnik by to utratil za let z kolumbie

nejaky opium nevezete,co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam