• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    HARALD: NELDE: mozna to blbe chapu, ale tohle je to same, jako kdyz mi nekdo posle pozvanku (on dostane 500 a ja dostanu 500, kdyz pozadam o kartu a provedu s ni platbu)

jen pripade nakupu pres slevomat zaplatim 25 a pri prvni platbe kartou dostanu 500

takze se okradu o 25kc
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: mi jen unika ten zpusob.. jakoze banka, ktera donedavna masirovala i reklamou v televizi, ted pouzije slevomat.. treba u zivnostnika s nehtovym studiem chapu, ze je to daleko nejvetsi expozice pro potenc. zakazniky, ale u takove spolecnosti je to imho zvlastni..
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak nevím, bylo to plánované, nebo jim teče do bot (málo klientů?)
    Nabídka banky ZUNO - 25 Kč dáte, 500 Kč dostanete | Slevomat.cz
    http://www.slevomat.cz/sleva/20919-nabidka-banky-zuno-25-kc-date-500-kc-dostanete/ven/?address=http%3A%2F%2Fwww.zuno.cz%2Fslevomat
    S474N
    S474N --- ---
    SKATEMURAI: rozlisuj platbu a platbu kartou, takze nikoliv.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    mBank taky... i když v Polsku, Česku a Slovensku dohromady :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    JIMIQ: Axa Bank je docela velká banka (-; 1,8m klientů
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    preferuje velké banky, takže asi spíš ČSOB nebo Poštovní
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TABO: pokud nechceš často někam přesouvat (je tam 5,- poplatek) tak AirBank?
    NELDE
    NELDE --- ---
    TABO: Co Axa?
    TABO
    TABO --- ---
    Ahoj.
    Chtěla bych si založit spořící účet.
    Preferuji velké banky a možnost řešit převody přes internetové bankovnictví.
    Nemáte prosím nějaký tip?
    Přemýšlela jsem o Unicreditu kvůli poměrně vysokému úroku, ale internetové bankovnictví jim prý moc nefunguje.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: stane se...
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem ji neměl aktivovanou (-;
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: nevím o tom. Po telefonické aktivaci prostě používám.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Není ji potřeba nějak "inicializovat", nejsem si jist jestli jsem něco neměl provést a neprovedl.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: tak speciálně v Anglii byl dlouho problém i s mBank kartami díky pin online. Jinak cca před 14 dny žena v Lutonu jak platila, tak vybírala s axou bez problémů.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem dneska chtěl vybrat z karty Axy a bankomat v UK hlásil, že dočasně nedostupné )-; Doufám, že se to nebude opakovat při příští cestě. To by potom byla celá karta na nic.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ADAM: a jde to vubec? ty jihoamericky zeme maj dost casto omezeni a jejich meny nejsou volne smenitelny, z brazilie se napr. nesmej vyvazet Realy, tudiz kdyz odlitas, tak si musis penize vymenit za dolary...
    S474N
    S474N --- ---
    Jinak k tomu tipu, zkusil bych se porozhlednout po nejake devizovce, jestli by to nezvladla.
    YNZA
    YNZA --- ---
    statnik by to utratil za let z kolumbie

nejaky opium nevezete,co?
    ADAM
    ADAM --- ---
    statník by převáděl min. o řád více :-)
    S474N
    S474N --- ---
    ADAM: ze by nejaky statnik na uteku, ktery se chce podelit o cast penez, vymenou za prevod na tvuj ucet? :-DDD
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAM: Pozor na kolumbijské zákony proti praní špinavých peněz. Je to jedna ze zemí, kde zahraniční platby mají omezení (bohužel ale znám jen omezení na opačný směr, protože tam utrácíme více, než vyděláváme).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam