• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VLASTIS: ne, on i ty dostanete 300, ne 500
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    HARALD: NELDE: mozna to blbe chapu, ale tohle je to same, jako kdyz mi nekdo posle pozvanku (on dostane 500 a ja dostanu 500, kdyz pozadam o kartu a provedu s ni platbu)

jen pripade nakupu pres slevomat zaplatim 25 a pri prvni platbe kartou dostanu 500

takze se okradu o 25kc
    HARALD
    HARALD --- ---
    NELDE: Hádám, že dostali od matky pokyn, že musí do konce roku navýšit počet klientů. A protože těch 475 korun jde z budgetu už alokovaného na marketing, tak se jim ani případné malé procento chytráků vyplatí, nedotkne se to nijak očekávaného profitu a naplní nastavná KPI.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nj, ja blbec jsem si to zalozil zadarmo. :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    HROBO: Tenhle marketing je dělaný za předpokladu, že už neodejdeš (třeba nebudeš účet užívat) a oni budou mít splněná čísla.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jinak mám platbu přes Axa, tak porovnání kurzů na GBP
    mBank - výběr - 33.25
    Amex - platba - 32.32
    Axa - platba - 31.60
    Kdybych měl Axa aktivní, tak jsem na 150 GBP ušetřil 248 CZK - minus poplatek.
    Pro EUR možná nebude rozdíl tak velký (mBank konvertuje skrze EUR), ale stejně mi to přijde jako hodně. Zejména když i drahý Amex má méně (už použitím Amexu bych ušetřil 140, ale Amex má velké poplatky za výběr)
    Takže Axa se fakt vyplatí, už od jedné cesty ročně. Příští týden přinesu další srovnání, tentokrát z CH.

HROBO
    HROBO --- ---
    NELDE: to by im asi hodne pomohlo
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Taky mi přijde zvláštní použít slevomat. Nicméně je to docela laciný inzertní kanál. A pokud dávají 500 za nového zákazníka, tak proč ne. Mám pokušení si těch 475 vydělat. A pak zrušit účet.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: mi jen unika ten zpusob.. jakoze banka, ktera donedavna masirovala i reklamou v televizi, ted pouzije slevomat.. treba u zivnostnika s nehtovym studiem chapu, ze je to daleko nejvetsi expozice pro potenc. zakazniky, ale u takove spolecnosti je to imho zvlastni..
    S474N
    S474N --- ---
    HROBO: a co prolistovat par stran nazpet?
    HROBO
    HROBO --- ---
    zdar, chcel by som si otvorit ucet v zuno, jake s nim mate skusenosti? pocul som ze im casto padal ib, uz je to ok? popripade, ktory ucet zadarmo je najlepsi? diky!
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak nevím, bylo to plánované, nebo jim teče do bot (málo klientů?)
    Nabídka banky ZUNO - 25 Kč dáte, 500 Kč dostanete | Slevomat.cz
    http://www.slevomat.cz/sleva/20919-nabidka-banky-zuno-25-kc-date-500-kc-dostanete/ven/?address=http%3A%2F%2Fwww.zuno.cz%2Fslevomat
    S474N
    S474N --- ---
    SKATEMURAI: rozlisuj platbu a platbu kartou, takze nikoliv.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    mBank taky... i když v Polsku, Česku a Slovensku dohromady :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    JIMIQ: Axa Bank je docela velká banka (-; 1,8m klientů
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    preferuje velké banky, takže asi spíš ČSOB nebo Poštovní
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TABO: pokud nechceš často někam přesouvat (je tam 5,- poplatek) tak AirBank?
    NELDE
    NELDE --- ---
    TABO: Co Axa?
    TABO
    TABO --- ---
    Ahoj.
    Chtěla bych si založit spořící účet.
    Preferuji velké banky a možnost řešit převody přes internetové bankovnictví.
    Nemáte prosím nějaký tip?
    Přemýšlela jsem o Unicreditu kvůli poměrně vysokému úroku, ale internetové bankovnictví jim prý moc nefunguje.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: stane se...
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem ji neměl aktivovanou (-;
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam