• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: tomu se mi úplně nechce věřit... ale byla by to asi docela revoluce :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    HARALD: V tom světle je naprosto jasné, proč dělali GE Gratis. Docela by mě zajímalo, kdo v dnešní době, by to koupil. Nne že bych si nedokázal nějaké kupce vymyslet. ale je to spíše o zájmu - český trh neroste a jsou tady draví nízkonákladoví hráči, kteří se nutně poperou mezi sebou. Takže kupce bych tipoval od jednoho z nich, kdo chce rychle růst. A kdo potřebuje pobočkovou síť. Takže AirBank?
    HARALD
    HARALD --- ---
    NELDE: Před rokem jsem od lidi z GE slysel, ze matka jim nastavila cíle, které musí splnit, jinak je matka prodá. To samé prý dostala i maďarská sestra.
    Tak třeba přišlo vyhodnocení. Proto by mě zajímaly podrobnosti.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Že by další krok? Po zkrácení z GE Capital na GE Money půjdou ještě dál? Ono to slovo Money není úplně pozitivní (dneska). Že by jenom GE Bank?
    KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    MITSU: To by me teda taky zajimalo :)
    ORANGESUNNY
    ORANGESUNNY --- ---
    MITSU: Poděl se prosím, jsem zvědav. GE plánuje odchod z ČR? Rebrand?
    HARALD
    HARALD --- ---
    MITSU: Poděl se ...
    MITSU
    MITSU --- ---
    ORANGESUNNY: co jsem tak slysel, tak do 6 mesicu uz to nebude GE Money..
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    Česká národní banka spustila docela unikátní projekt. Interaktivní online hry napojené na putovní výstavu. Zaujímavé :)

Interaktivní výstava ČNB k 20. výročí české koruny | Chráníme korunu
    http://www.chranimekorunu.cz

http://www.facebook.com/pages/Chr%C3%A1n%C3%ADme-korunu/280898565362132?ref=hl
    ORANGESUNNY
    ORANGESUNNY --- ---
    FLAD: Chci tam pracovat, zajímá mě vypsaná pozice UX manažera.
    GE Money - Kariéra v GE Money - kariéra
    http://gemoney.jobs.cz/pd/348405172?exportRCM=6850279
    Díky!

Lepší podmínky na půjčce, co tam mám, by se mi taky líbily :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: CSOB.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: ktera banka?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    U tydenniho limitu na platby debitkou (a vybery z bankomatu) je rozhodny den, kdy kartu pouziji (a prostredky na uctu jsou blokovany), nebo az den, kdy je transakce bankou zauctovana?
    FLAD
    FLAD --- ---
    BTW, setkali jste se nekdo s tim, ze by se 30+@3MOB nebo podobne riskove metriky (90+@12MOB atd.) pocitali jenom presne na danem (tretim) MOBu?

Ja to videl vzdy jenom jako "alespon 30 dnu behem prvnich 3 MOB" (zatimco tohle je "alespon 30 dnu na presne 3 MOB"), ale ted jsem to zahledl pocitat i vyse zminenym zpusobem. Prijde mi, ze to castecne supluje F/S/TPD etc. a cisla pak vychazeji opticky nizsi :).

Nemate nekdo zkusenosti s porovnanim obou pristupu?

Diky
    FLAD
    FLAD --- ---
    ORANGESUNNY: Napis prosim blize, co potrebujes (chces tam pracovat? Mas problem s jejich vymahanim? chces lepsi podminku na pujce?).
    HARALD
    HARALD --- ---
    Huh, chvíli jsem tu nebyl...

S474N: Druhé varování. Jednak za zavádějící informace o kreditkách (tohle je odborné fórum, nikoliv fanklub). Dvak za agresivní chování.

Stížnosti směřuj ke mě do pošty, nikoliv sem. Dík za případné pochopení.
    ORANGESUNNY
    ORANGESUNNY --- ---
    Pracujete někdo v GE Money či tam někoho znáte?
    DYNK
    DYNK --- ---
    JUNGLER: pochybuju, ze existuje banka, se kterou se nikdo nesoudi:)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    slyšel jsem něco o jakémsi soudním sporu s axou... víte o tom někdo něco, nebo je to jenom nějakej blud?
    NELDE
    NELDE --- ---
    NAVARA: Ne bolestněji, protože mám bezúročné období a mám čas ty peníze splašit.
    S474N
    S474N --- ---
    YNZA: nekdo nejezdi speedboatem, jinej zase nejezdi mastnou tyci. Proste dle vkusu kazdeho soudruha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam