• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SKYRAY: tak v Rusku se to asi zhodnotit dá, ale jak snižují úroky ostatní sníží je i oni. Asi potřebují trochu kapitálu.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    BUNDA: No jo, ale pořád na mě působí krajně podezřele. Nějak mi tyhle dobrý úroky v dnešní době smrděj.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SKYRAY: FPV to jistí :-)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Znáte někdo tuhle banku, případně máte zkušenosti? Přemejšlím nad jejich fixním termínovaným vkladem, ale vůbec je neznám. Díky.
    Evropsko-ruská banka, a.s.
    http://www.erbank.cz/cz
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VLASTIS:
    no mozna jsem spatne napsal svuj stesk...

Vadi mi ze na uctu to chce udrzovat 10-15 k kc minimalne v zakladu.

ten autopilot by mi prisel funkcni kdyby tam udrzoval treba 1-2 k kc a penize ze spooraku umel obnline dotahnout treba pri platbe kartou nekde v hypermarketu nebo kdyz se blizi SIPO... ale malokdy se mi stava ze bych potreboval denne 10 000 kc na utratu...
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    KOC256: je to stavene tak, abys ZUNO pouzival jako primarni ucet .. jinak to nema smysl/je to nepouzitelne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BTW: používáte u ZUNO autopilota? mi to přijde úplně nesmyslně nastaveno...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    pro me by ta ankety byla málo vypovídající pokud by tam nezaznelo v cem specialni... Ja v tech bankach jiz dneska neplatim nic a tak nevim cim by to mohlo byt specialnejsi... :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Chce to zapracovat na marketingu, aby byli nyxáci zajímavou cílovou skupinu (-; Nejlépe tak, že se někde zveřejní v čem jsou nyxáci nadprůměrní (ehm myslím ty slušné věci).

Haralde, máš ještě práva udělat anketu na titulní straně? Nechceš tam dát otázku typu "Zajímala by mě speciální nabídka pro uživatele nyxu v oblasti xy ano/ne?" Oblasti jsou bankovní produkty, pojištění, telekomunikace, HW, knihy, atd.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ:
    tak každá internetová nbanka musí něčím zaujmout. a ono toho rpostoru moc není když všichni chtěji hlásat zadarmo...

A prostě EQUA se specializuje na skupiny - lékaře, odboráře, ...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    STOURAL: Nejen je, ale také klienty předražených domácích filtrů na vodu a dalších blbostí od firmy Aquel.
    Je to škoda, že nejsou schopni/ochotni dá stejné podmínky všem :(
    STOURAL
    STOURAL --- ---
    http://www.odboryplus.cz/vyhody-clenstvi.aspx Equa zvýhodňuje odboráře:)
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    cus. o vikendu jsem ztratil OP a ta bude az za 3 tydny. a zitra si potrebuji zalozit podnikatelsky ucet. bude me stacit pas (biometricky) ? + treba rodny list. dekuji
    SMRT
    SMRT --- ---
    novy klub
    Equa bank
    [ Equa bank ]
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    On-line zasílání hotovosti v rámci ČR
    Kombinace Air Bank a Sazky umožní zasílání drobné hotovosti v reálném čase - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/...y/kombinace-air-bank-a-sazky-umozni-zasilani-drobne-hotovosti-v-realnem-case/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: tak minimálně první rok je zdarma a díky prémii za online zřízení defakto i druhý rok. A pak se uvidí ne?
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: RB nechci (mám odpor). TO Citi Life nezní špatně, jenže já z těch uvedených plateb většinu nemám nebo platím jinak (třeba penzijní mi strhává rovnou firma, podmínka pro jejich příspěvek). Budu to muset spočítat.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Equa sice nemá nejlepší kurzy, ale za výběr v zahraničí chce jen 9 Kč
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: Stejné kurzy mají kreditky (pozor, pouze kreditky, ne debetky) Rajfky a Cetelem.
    Jeden tarif od Rajfky by měl být zdarma, sice nic nevrací, ale kurz jako Axa. Placené tarify ještě navíc vrací.
    Cerelem stojí nějaký poplatek, ale vrací (max. 150 Kč)

Pak je tu ještě jedna varianta - tu hodlám používat já. Citi Life. Kurz je střed + 2 %. Jenže ta 2 % vrací z obratu. Sice stojí 50 Kč měsíčně, ale vrací nejen z nákupů, ale i ze SIPO, což mi těch 50 Kč několikanásobně pokryje (jeden by neřekl, co vše lze na SIPO navěsíc - elektřina, plyn, kabelovka, telefon, internet, POV, HAV a jiné pojištění, penzijko, stavebko - jeden z místních členů takhle splácí i hypotéku).

Na výběry asi Equa - http://www.mesec.cz/aktuality/novi-klienti-equa-muzou-ziskat-475-kc/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam