LINKOS: No, aktuálně nic moc. Účet zdarma, platby zadarma, karta (Visa Platinum) zdarma, cestovní pojištění zdarmaj (pro nově vydané karty ale už nebude).
Já si to zřídil, protože jsem měl slíbeno, že tzv. prémiovým zákazníkům (kam by měl tento účet patřit) je poskytováno něco navíc - třeba pozvánky na různé akce (divadlo, kino, rauty,....). Bohužel, mám účet přes rok a zatím nic, i když mi můj (už několikátý) bankovní poradce slíbil, že něco konečně bude. Naposledy že po Novém roce určitě tak uvidíme.
Já tento rok potřeboval trochu točit prachy (velké vklady hotovosti), tak se mi další účet s vkladem zdarma (na přepážce i přes bankomat) hodil, ale příští rok to asi zruším. I ta Priority Pass karta co je k tomu nemá žádný bezplatný vstup (na rozdíl od ČS a ČSOB která má každá 4 vstupy). Nejvíce se o prémiové klienty stará ČS, alespoň z mých bank, i když to také teď poněkud upadlo.
Kamarád má Raifku a tam dostává pozvánek docela dost, ale ta není zcela zdarma (pokud člověk nevyužije nějakou retenční nabídku)