• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    KULHY
    KULHY --- ---
    Ahoj,

chystám se měnit osobní účet u ČS na něco rozumného. Žádný speciální požadavky – muž živící malou rodinu s běžným příjmem, hodně online platby, platby kartou, rád využívám mobilní aplikaci a internetové bankovnictví časem možná hypotroctví. Líbí se mi FIO, nějaký další tipy které bych měl zvážit, nebo něco proti FIO?

Díky
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    DYNK: Ano, je to limitované. Ale běžně člověk víc, než pár tisícovek nevybírá, ne?
    Kombinace Air Bank a Sazky umožní zasílání drobné hotovosti v reálném čase - Měšec.cz
    https://www.mesec.cz/.../kombinace-air-bank-a-sazky-umozni-zasilani-drobne-hotovosti-v-realnem-case/

Jasně, na speciální účely to není :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    PATRIKCHRZ: Neni to nejak limitované? Žiju s pocitem, že na terminalu jde vybrat maximálně pár tisícovek.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    má tu někdo zkušenosti se zřizováním bankovního účtu v jižní korei?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    OMNISLASH: zajímavá alternativa je výběr z terminálu Sazky. Je jich víc a stojí to jen 10 korun.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    diky :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OMNISLASH: Tady mas kdyžtak kompletní ceník https://www.airbank.cz/file-download/556-cenik.pdf ;)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OMNISLASH: 25kc po cele EU
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    protoze jsem slepy a neumim hledat - netusite nekdo z hlavy, kolik je u ab poplatek za vybrani z ciziho bankomatu s tim zakladnim uctem zdarma? diky
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    PREPRESS: pokud bys napsal účel, jaký to má naplnit, třeba bych přišel na rozumnější řešení. Napadá mě snad jen výhodný spořák, ale tu výhodu seberou transakční náklady a eura můžeš rovnou nechat v matraci.
    HARALD
    HARALD --- ---
    SOONIC: Malá poptávka + trh korporátních klientů, kteří to více užívají, je rozebrán velkými bankami.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SOONIC: FIO (ale pouze z EUR účtu)
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    nevíte které banky umí nastavit trvalý příkaz k SEPA paltbě ?
    našel jsem jenom KB. Proč tato služba standardně chybí ?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Ja to pochopila tak, ze nasel jsem si spolecnost =banku, ktera mi pujci na debetku = kontokorent. Asi uz jsem deformovana, pardon.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VENIKA:
    Ne.
    Potřebuji kreditku...

Jak píšu v příspěvku na který odkazuješ, našel jsem společnost, kde jim je luft zda karta ke kreditka nebo debetka.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Takze ve vysledku nepotrebujes kreditku jako takovou, ale depozit, kterej na svoji platebce nemas/nemuzes dodat.
    To je ale uplne jinej pribeh.
    Nicmene fajn, ze se stastnym koncem.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KOC256: aha :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CMLKA: Pokud to je nadnarodni firma typu BUDGET tak se se mnou o tom vubec nebavi :(
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KOC256: no a nebo se podle me da nechat nejakou tu rezervu v hotovosti ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VENIKA:
    VENIKA:
    OK OK... No je to stejne na vode. Nasel jsem si spolecnost kde mi pujci na debetku...

Díky za snahu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam