• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Díky moc za odpovědi!
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    TOOMIX: EquaBank jsem si přepnul jak v mobilní aplikaci pro iOS, tak přes web...

MAKOSHARK: u mBank jsem nikde přepnutí jazyka nenašel, ani na webu ani v aplikaci...

u FIO jsem našel možnost přepnutí na webu...

ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MAKOSHARK: Fio a RB to na webu umí, mobilní aplikace netuším (nepoužívám).
    AirBank (na první pohled) anglicky neumí.
    HARALD
    HARALD --- ---
    MAKOSHARK: komerčka má i angličtinu
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAKOSHARK: equabank má taky angličtinu, v mobilní aplikaci
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    MAKOSHARK: Mbank nevim, ale podivala jsem se ti do appky Monety a tam to prepnout do aj jde.
    MAKOSHARK
    MAKOSHARK --- ---
    Nemáte někdo přehled, které české banky nabízejí internetové bankovnictví v angličtině? Zřizuju účet pro cizinku, pro kterou je to nutný požadavek. Překvapivě takovou základní informaci nejsem schopen snadno vygooglovat. Má to třeba mBank?
    R_G
    R_G --- ---
    GRIP: Tak na ten sporak, kde je treba udelat asi tak 3-5 operaci za pul roku, to pouzit jde. Ale souhlasim, ze je to na hranici funkcnosti (podobne jako jejich infolinka).
    GRIP
    GRIP --- ---
    Ahoj, nevím, jestli se to neprobíralo někde jinde, ale zkusím to zde. Jsem extrémně nespokojený s internetovým bankovnictvím a aplikací ING banky. Pro mě ve srovnání s těmi původními produkty v zásadě nepoužitelné. máte někdo podobné zkušenosti?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DYNK: na iban to taky tak funguje, možná o den dýl
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Recenze Inovativní platební metody: Revolut (3. kapitola) – Druhý díl našeho čtyřdílného seriálu | mobilenet.cz
    https://mobilenet.cz/...revolut-druhy-dil-naseho-ctyrdilneho-serialu-37389/3-zkusenosti-a-zhodnoceni

Pozor je třeba si dávat při platbách o víkendu, kdy existuje speciální příplatek 0,5 až 2 % v závislosti na měně. V některých zahraničních zemích také Revolut účtuje poplatek za výběr z bankomatu ve výši až 2 %, a to i přesto, že jste ještě nevyčerpali svůj měsíční limit pro výběry.

Víte o tom někdo něco? setkali jste se s tím? Kde?
    GOR
    GOR --- ---
    DYNK: Jak do ceskych nevim, ale posledni dobou se mi stava, ze SEPA jsou z Revolutu pripsany jeste ten den (pouzivam obyc, ne ty bleskove)
    DYNK
    DYNK --- ---
    DYNK: pokud by to nekdo v budoucnu hledal, tak tady rozepisu prubeh:
    den D - dopoledne zadani platby v Revolut appce
    D+1 - rano email z Revolutu, ze platba byla prave odeslana a ma byt ocekavana D+3
    D+1 - odpoledne pripsano v Raiffeisenbank

Docela by me zajimalo jestli je to takhle rychly do vsech ceskych bank.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: přesně tak. Jen na kusy
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: bez omezení velikosti platby?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Jo, posílali e-mail. Za 5 plateb mobilem (jedno jestli Android nebo Apple) 150 Kč. Taky jsem dostal.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jsem ani netusil, ze mi meli neco dat...

ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ANT_39: Určitě, spousta zemí nemá občanky.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    KOC256: Ja bych treba ocekaval, ze pas bude silnejsi ID, nez obcanka, a rozhodne nez ridicak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam