• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ADAM
    ADAM --- ---
    Za mě je IB Fio taky best.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ADAMM: tak pro to mi to nikdy nepřišlo jako problém - všechny banky co u nich něco mám mají historii neomezenou. Nějak mi uniká, proč by to mělo být jinak.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Nová akce CREDITAS - 6 měsíců bonus 100 Kč, celkem tedy 600 Kč, stačí 5 krát měsíčně zaplatit kartou. Je třeba aktivovat zde: https://www.creditas.cz/6x100
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ADAMM: u EquaBank jsem se teď dostal do roku 2014, kdy jsem k nim přecházel, takže asi to mají neomezené
    RUI
    RUI --- ---
    Neměl by někdo tip na spořící účet v EUR s rozumnou úrokovou sazbou? Vím o Air Bank (0,50%) a nějak nejsem schopný najít nic, co by se jí přiblížilo.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    OMNISLASH: českou spořitelnu mít = zlo, a je jedno jakej je k tomu internet banking, imho.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ADAMM: "od startu systemu george" .. jen trochu blby je, ze obcas se prepne do modu, kdy mi treba v historii nezobrazi mesic a pul transakci. uplne vynecha. a je to pak tezky pain. george za me naprosty fail a nepomuze ani historie. to je jako nejaky tezky early access na steamu
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: vida, tak tady je zrovna odpověď na moji otázku v dnešním článku :D

Nejkratší hledání v historii transakcí podle určitých kritérií a filtrů umožňuje Sberbank – třináct měsíců, tedy něco málo přes rok. ČSOB a Poštovní spořitelna nabízejí rok a půl. Maximálně dvouletou historii pak umožňují UniCredit Bank, Komerční banka či Moneta, ukázalo porovnání.

Naopak kompletní historii až k datu založení účtu nabízejí Fio, mBank či Air Bank, ale nově také Česká spořitelna (od startu systému George) nebo Raiffeisenbank.

Chceme hledat i starší platby, vzkazují klienti bankám | Peníze.cz
    https://www.penize.cz/internetbanking/408231-chceme-hledat-i-starsi-platby-vzkazuji-klienti-bankam
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADAMM: ČSOB 18 měsíců
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PETER_PAN: no je vidět, že různí uživatelé mají různé potřeby a očekávání (třeba na UX). podle mě je IB Fio otřesný šmejd, nepřehledné, pitomé. když si dám na firemním účtu vyjet historii, tak mi to už párkrát úplně zlikvidovalo Chrome, protože to načítalo hrozně dlouho a mělo problém to vykreslit - nebo nevím, co byl ten zásek, ale teda takhle si "nejlepší IB" opravdu nepředstavuju.

btw. v mBank taky dohledám transakce z listopadu 2007 ;) kdo vlastně NEMÁ neomezenou historii? Spořitelna?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KOC256: FIO ma bezkonkurencne nejlepsi IB z ceskych bank, resp. i pri zahrnuti 3 velkych Nemeckych (Volksbank, Creditas, Komerc).

Jako rychlost, funkcnost, prehlednost, funkce ktere jinde nejsou ani nahodou. Treba AirBank ma docela dobre IB, ale vyhledavani z historie je oproti FIO neskutecna tragedie.

A samozrejmne jak pise PATRIKCHRZ - nekonecny vypis.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Moneta má nově spořák s 2 % p.a. Sice jen do milionu (pak už úrok klesá), ale jinak dobrá nabídka bez dalších omezení. Pozor, musí se založit přes Internet, při založení na pobočce jsou podmínky horší.
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    QUIP: Taky nemaj mobilní appku (nebo jsem ji nedokázal najít). V roce 2019 taky poměrně překvapivý. Ale na ten spořák dobrý.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    QUIP: tak holt trinity je bývalé MPU a to holt nikdy nebyla nijak zvlášť pokroková záložna, většina klientů důchodci...není to nijak překvapivé :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    OMNISLASH: Taky to mam jenom jako sporak, takze to preziju, ale nedovedu si predstavit tu cilovku, kam s takovym IB Trinity chce mirit.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    QUIP: dneska vyzkousim. jsem na to dost zvedav. kazdopadne by to za me byl ciste sporak, takze tohle az tak neresim
    QUIP
    QUIP --- ---
    OMNISLASH: Trinity ma hezky urok, ale priserny internetovy bankovnictvi. Takovou hruzu jsem v roce 2019 necekal. Pro me v tomhle fakt velky zklamani.
    GOR
    GOR --- ---
    GHOSTSTALKER: BTW, co mi hrozi, kdyz jsem to neudelal? Povedlo se mi mit povinny ruceni paralelne cca mesic....
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    GHOSTSTALKER: ano, když budu chtít spekulovat na pohyby kurzů, pořídím si Revolut, mně stačí, když mohu výhodně platit - kreditce Hello s 1 % vratkou nemůže konkurovat ani Revolut.

ta pojištění mám zdarma k platebním kartám, tak proč je nevzít, když je to zadarmo :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam