• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    NAVARA: Problém je zřejmě v tom, že privátní bankéři mají prémie vázané na své výsledky. A štve je zkušený klient, který ignoruje jejich snahy prodat mu nějaký pro něj zbytečný produkt (což je logické, protože všechny pro sebe výhodné produkty už má). Rádi by samé nezkušené ovce.
    PATRIKCHRZ: Já bych paní napsal, že děkuješ, ale že si to ještě rozmyslíš, zda zůstaneš, protože konkurence, kterou jsi mezi tím oslovil, ti poskytla mnoho nabídek zajímavých bankovních produktů.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    PETER_PAN: Celý problém tkví v tom, banka něco říká, že po klientech chce - řekněme tomu A (obrat na účtu) - to jsem splnil. Ve skutečnosti chce ale něco úplně jiného - říkejme tomu B (investice, životní pojištění) - ovšem na rovinu úplně neřekne co, nebo konkrétněji jak moc toho B chce.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOC256: premium
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    PATRIKCHRZ: Co tam byl za problem ze se to muselo resit takhle? Nechti te? Nebo jsi prestal plnit podminky?

Jake jsou vlastne podminky? Porad ta suma na uctu, nebo obrat na uctu?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA: U Erste? Tam jsem asi ze sameho blahobytu nedocetl.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    a prodloužená záruka v ceně, už jsem úspěšně využil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: Pro me to je zajimave uz jen diky kreditce zdarma, pojisteni a salonkum. To jsou produkty ktere vyuzivam :).
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KOC256: mně jde hlavně o salonky a pak cestovní pojištění kryje i potápění, což se mě týká. Akce dobré, ale poslední dobou mě stejně nezvali, bez nich to přežiju.

Třeba se pochlapí a nabídnou i nějaký zajímavý produkt - no u ČS asi ne :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BTW:
    U Erste PREMIER cestovniho pojisteni je zajimava vec. A to ta, ze kryjou do 10000 skody zpusobene na zapujcenem aute.

Moje osobni zkusenost je, ze pujcovani aut je nejvetsi louze na problemy do ktere se da v zahranici slapnout. Takze alespon mala naplast na pripadne “dojeby”.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ: Ale delas to jen z principu. Asi ted necekas, ze te budou zvat na akce a usmivat se na tebe?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: To by bylo zajímavé pro Kellnera, když nevyšla Moneta. Doufám, že to nestřelí Rusům.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Commerzbank se bude nejspíš zbavovat mBank (jako celku, tedy PL+CZ+SK):
    Commerzbank hodlá prodat divizi mBank | E15.cz
    https://www.e15.cz/.../commerzbank-hodla-prodat-divizi-mbank-ta-ma-v-cesku-660-tisic-klientu-1362745
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Dobrá věc se podařila :)

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    MYKEZ: ja je mam taky, hledal jsem to pro klientku. Diky
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    BIMBAS: Asi ses ptal na založení, ale pro jistotu: alespoň ty dva, co jsem si založil dřív, pořád mají 2%.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    hele má ta Moneta jeste vůbec spořáky za 2% ? Akce na to vidim, ale pri prokliku to skoci na 1,2% uz jenom
    NELDE
    NELDE --- ---
    DWAY: Tak pak vezmi eura a dolary (-; stejně budeš potřebovat bankovky na bakšiš a jednodolarovky se na to hodně hodí. On velmi pravděpodobně místní dirham nebude volně směnitelný.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KOC256: to planuju, ale citil bych se lepe mit nejaky cash jak tam dojedu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DWAY: Vybrat revolutem na miste?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam