• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZBYNEK: Jen ten cinestar club není zdarma - je to 80,- za rok a platíš to v kampani na 3 roky dopředu (nevratně). Plus třeba v Praze je to jen na Anděl a Černý most.
    Club - CineStar Praha - Anděl
    https://www.cinestar.cz/cz/praha5/cinestar-club
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    PATRIKCHRZ: Já neřeším cenu členství, ale poplatky za platební kartu... V podmínkách: "Konto – Kontem se v Kampani rozumí: U konto, U konto pro mladé, U konto TANDEM, U konto PREMIUM, jejichž součástí bude na žádost klienta platební karta CineStar Clubu".

Na infolince taky nevěděli, ale pak si ověřili, že i vedení karty by mělo být zdarma... Takže nabídka vypadá dost lákavě, prcek teď rád chodí do kina, tak se lístky využijí.

NUSIK: Zadarmo (jen protočit prachy), s bonusama... Jo, do toho půjdu.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    NUSIK: Tak ROI mas 1.6 % na listkach.. treba to nekoho presvedci :)
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    hm otázkou je, kdo by ve světle posledních událostí vůbec dobrovolně chtěl mít u UniCredit účet :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZBYNEK: jak píše PATRIKCHRZ, je tam uvedno ...3 roky členství zdarma.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ZBYNEK: já to pochopil tak, že tříleté členství banka zaplatí
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    PATRIKCHRZ: To vypadá zajímavě... Jenom nikde nemůžu v rychlosti najít podmínky (a hlavně ceny) za vydání a vedení platební karty CineStar Clubu (povinné dle podmínek akce).

Cinestar | U konto od UniCredit bank
    https://www.unicreditbank.cz/cs/ostatni/cinestar.html
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    PATRIKCHRZ: Haha, rikal jsem si, ze tohle je typ veci co bys rozhodne vyuzival :)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ALTOR: nesplňuji podmínky (Účet u Unicredit už mám, byť ho skoro nevyužívám a uvažuji o zrušení), jinak bych do toho určitě šel, však proč ne, při splnění podmínek zdarma a 12 lístků do kina se hodí :D
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    PATRIKCHRZ: Jdes do toho? :)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Unicredit za zřízení účtu dává 12 lístků do kina
    UniCredit Bank rozdává lístky do kina - Měšec.cz
    https://www.mesec.cz/aktuality/unicredit-bank-rozdava-listky-do-kina/
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    MEDWYN: A Expobank má 1.6%, pokud k tomu chceš mít přímo kartu :)
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    MEDWYN: Creditas a Trinity
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Bavili jsme se s kamosem o zdejsim klubu a poprosil me, abych se zeptal: kam strcit tak 500-700k, aby na nich byl nejaky urok, ale zaroven zustaly vcelku likvidni? Většina sporicich uctu ma nejake nizsi limity...
    NELDE
    NELDE --- ---
    HARALD: Pokud jde sro do likvidace. Pokud je to jen neaktivní společnost, tak asi nikoli.
    Problém je možná v tom, že finanční úřady nestíhají nebo neumí, aby nutily firmy ty výnosy danit.
    HARALD
    HARALD --- ---
    JPLABS: Zrovna v KB mám ponětí o situaci kolem verifikace údajů klientu hodně dobrou. Vzhledem k tomu, že jsou blokovány účty a ukončovány vztahy i jen při nedodání mandatorních údajů, tak varianta vedení účtu neexistující firmě je naprostý nesmysl.

BTW, nechápu, jak by jakýkoliv likvidátor nechal prostředky na účtu v bance i po likvidaci. Je jeho povinností účty zrušit.
    NELDE
    NELDE --- ---
    JPLABS: Jednoduché, dokud někdo platí poplatky, tak vedou účet. Na rozdíl od fyzických osob, kde informuje notář, u právnických nic takového není. Nevím, proč by to mělo být na západě jinak.
    Jinak tohle není praní špinavých peněz - k tomu by muselo chodit na ty účty hodně peněz, aby se aktivovaly kontrolních mechanismy.
    STOURAL
    STOURAL --- ---
    JPLABS: Něco konkrétnějšího by bylo?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    JPLABS: nezapomnel sis dat prasek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam