NELDE: U me uz pred casem AB prohrala tim, ze prave nektere sve podminky uctu bez podminek menila. Prvni vec teda bylo jejich internetove bankovnictvi, ktere bylo mozna pro nekoho hezke, ale leda na fixnim rozliseni jako mel clovek, ktery to navrhoval. O responzivnim layoutu se jim ani nezdalo. A pak zacli pridavat podminky k jejich sporicimu uctu, ktery puvodne inzerovali jako "vzdy budeme mezi 3 nejlepsimi uroky na trhu".
A jestli me neco dokaze odradit od kterekoliv banky, tak to jsou prave ty zmeny podminek, ze jako zakaznik nemuzu dlouhodobe spolehat na to, co me od banky vlastne ceka, co po me chce, co mi nabizi, kolik me to bude stat.
Klidne se smirim s tim, ze jejich sluzby nejsou nejlepsi, nebo nejlevnejsi, kdyz vim, jake jsou ted a ze takove budou i pristi mesic, nebo za rok. RB me stvala tim, ze kazdou chvili menili nutny obrat pro to, aby za jejich sluzby clovek neplatil stokoruny mesicne. Kdyz to zmenili tak, ze jsem po par mesicich zjistil, ze jim za firemni ucet platim okolo 350,- mesicne, sel jsem pryc - k FIO, kde od te doby platim porad to same - nic. A pozdeji se to same stalo s osobnim uctem, kde jsem taky uz dal nehodlal resit, kolik musim protocit, abych vedel, kolik me to bude stat. Odesel jsem k Equa. Stejne to bylo s AB, kdyz zavedli pasmove uroceni asi jen do 200 tisic. Naprosto chapu, proc to tak delaji, ale uz to pro me zkratka pak neni ten ustav, kde bych chtel mit svoje penize.
Jakmile dojde ke slouceni Equa s RB, tak tam ten ucet taky ukoncim a pujdu o ustav dal.