• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    třeba mají spočítané, že se jim to vyplácí. Že to je levnější, než dělat něco pořádně...
    NELDE
    NELDE --- ---
    QUIP: Tak RB už pohltil eBanku, Zuno a teď pohltí i Equa - skoro to vypadá, že jinak získat klienty neumí. Holt půjdu o dům dál, RB služby jsou proslulé nekvalitou.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ELIJEN: to je to "smenit interne". i kdyz udelam tuhle opicarnu, tak se vsema poplatkama vychazi lepe nez prima smena jejich EURUSD kurzem.
    DARK_ONE
    DARK_ONE --- ---
    DARK_ONE: Tak potvrzeno i primo od podpory creditas: muzu si prevest penize z cizomenoveho na korunovy a z toho se pak budou strhavat platby v cizich menach. Tak urcite. Takze transferwise/revolut.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Kellner ví moc dobře, kde se dají vydělat velké peníze.

HomeCredit ukazuje, že na "sockách" vydělá mnohem mnohem víc (a snadněji), než na hypotékách pro "solventní".
    QUIP
    QUIP --- ---
    NUSIK: Tak hlavne ze Raifka nedokazala utahnou svoji Zuno banku, takze ji po par letech provozu zrusila a ted si kupuji Equa? V tom nevidim nic dobreho.
    Navic ma pro me Raifka horkou pachut, kdy jsme od nich nejdriv utekl s firemnim uctem k FIO a s osobnim prave k Equa.
    "Nikdo vam neda to, co vam Raifka slibi".
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOC256: tak napriklad me reklama na airbank tak odpuzuje, ze bych ji vynechal, kdybych nahodou hledal banku. se slzou v oku vzpominam, kdy kellner ziskaval oceneni za nejlepsi bankovnictvi v eu... to aspon byla smysluplna reklama, protoze na prelomu tisicileti to bylo s ebankovnictvim dost na picu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VYHULENY_UFO:
    No pokud se clovek rozhoduje pri vyberu banky podle reklamy, tak jiste jeho IQ bude na vysi :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOC256: podle me ma iq dost velky vliv, vzhledem k tomu, ze jsem financne gramotny a znovu bych do niceho s Kellnerem nesel. hloupa reklama mi nema co nabidnout.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Co ma spolecneho vyse IQ s vyberem banky? :)

To mi trochu k te vysi IQ nesedi :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZBYNEK: tyvle, to je otazka, ja mam dve hypoteky, uz jsem si parkrat od rb pujcoval penize v roztrelu 400-500litru.... takze si myslim, ze i na solventnich prachatych klientech se daji delat velky penize.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Na solventním klientovi nevyděláš tolik, jako na spotřebitelských úvěrech pro "socky"...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: pred 20 lety se kellner vlastne zbavil solventnich klientu, ktere nalakal na bankivnictvi nejlepsi v eu a klientu, kteri s nim mohli rust. ted lovi socky na debility
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAGE: hele nevim, me do rb vzdycky mesicne chodila platba dost vysokA na to, abych mel fajnovy podminky. rb neni banka uplne pro socky. jediny, cosi platim je hw klic alias overovaci kalkulacka..
    MAGE
    MAGE --- ---
    VYHULENY_UFO: ano nabizi ale az ted (nebo par roku zpet), v dobe kdy prisla AirBank (2010) byla ale prece situace na trhu uplne jina (poplatky, placene ucty, technologie z roku 2000...)
    Takze i AirBank pomohla tuhle situaci zmenit a patri ji za to dik, ale jakmile naskocili i ostatni tak jaksi konkurencni vyhoda mizi a nevidim duvod proc vybrat AirBanku namisto nejake jine banky...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAGE: jenze tohle on nechce, jako je prekvapujici, ze se probral po dvaceti letech od pokusu postavit svoji prvni banku... mohl tady mit dvacet let spokojeny klienty, jenze on proste jel rychloobratkovej byznys, nakoupit, postavit a prodat. to u bankovniho domu proste nejde.

me osobne spis fascinuje ta jeho divna debilni reklama s jakoby pohodovym bankerem a tradicnim bankerem. vzdyt je to cely picovina, kdyz s airbankou zacinal, nemel ani vlastni bankomaty a vlastni pobocky a celou reklamu si postavil na zvastu, ze je nova a jina banka. no a ted ma bankomaty na kazdym rohu, pobocky v kazdym nakupnim stredisku a furt se snazi tvarit jako jina banka. :D :D
    a dost me bavi, jak jeho reklama prodava debility typu, ze si muzu zalozit ucet klidne i ozralej v noci. tyvle, kolikrat v zivote si zakladas bankovni ucet???? :D

musim rict, ze moje raifaisenka mi nabizi uplne to samy co zkousi kellner s airbankou, akorat asi raiffaisenka cili na klienty s vyssim iq nez kellner se svoji debilni reklamou :D
    MAGE
    MAGE --- ---
    KOC256: je pravda ze mam pachut z O2 a Cetinu =)
    MAGE
    MAGE --- ---
    VYHULENY_UFO: ano to mi dava smysl prodat AirBanku Monete, ale prodat Monetu AirBance uz moc ne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAGE:
    Já se snažím tyto osobní antipatie upozadit.

Air/Bank byla určitě ve své době něco co bylo WOW. Od té doby doba pokročila a už je to jen jedna z mnoha nízkonákladových bank. Ale že by mi tam něco zásadního chybělo se říct nedá.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAGE: Kellner stavi tradicni banku,prestoze ve svych reklamach tvrdi opak. ja uz by do jeho banky nesel, stacila mi zkusenost s ebankou, kdyz nas pak prodal raiffaisence. a myslim, ze to byl dobre prodej, je o me pekne postarano a nikam jinam bych nesel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam